Andreas Bo

Andreas Bo er uden tvivl Danmarks største og dygtigste parodimester, der på storslået vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Andreas Bo er desuden begavet med et kæmpe komisk talent, som man har kunnet opleve i TV2’s underholdningsprogram ”Rundt på Gulvet” samt da han i 2014 og 2015 turnerede med sit andet one-man show ORIGINAL. I 2016 er Andreas Bo klar i hovedrollen som Dirch Passer i den musikalske komedie "Dirch" ifm. Dirch Passers 90 ås fødselsdag.  

Derfor skal du booke Andreas Bo

Andreas er ikke kun en af landets sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon. Andreas har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

–       ”Jeg har aldrig set Andreas Bo bedre. ‘Original’ er et forrygende, festligt og fornøjeligt show, og det er proppet med vitaminer.” – Ekstrabladet, 4 stjerner (2014)

–       ”Det var sjovt, kreativt, talentfuldt, alvorligt, ærligt og helt igennem gennemført. Underholdning på højeste plan. 5 ud af 5 herfra.” – Publikum via Gæstebog, 5 stjerner (2015)

–       Over 110.000 følgere på Facebook

Andreas Bo, er det ikke ham fra … ?

–       Rundt på Gulvet (2013-2015), TV2

–       ORIGINAL (2014-2015), one-man show

–       PLAGIAT (2012-2013), one-man show

–       Andreas Bo – Indenrigs (2012), TV2, sketch-show

–       Årets Komiker 2011, (Zulu Comedy Galla)

–       Live fra Bremen (2010-2013), sæson 2-6 og 8

–       Cirkusrevyen (2007, 2009 og 2013)

 

Endnu mere om Andreas Bo

I efteråret 2012 tog Andreas Bo ud i det ganske land med sit første one-man show nogensinde, ”PLAGIAT”, og i foråret 2015 afsluttede han sin anden tour, som denne gang havde titlen ”ORIGINAL”.

Andreas Bo satte helt nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med sine fantastisk rammende parodier i comedy-showet ”Live fra Bremen”. Med sine hamrende overbevisende parodier, har vi set ham forvandle sig til Kim Larsen, Ole Henriksen, Thomas Blachman og mange, mange flere.

Flere danskere har sikkert også siddet og skraldgrinet i de tidligere weekendaftener, hvor Andreas har været et uundgåeligt element i underholdningen – ikke kun med ”Live fra Bremen,” men også med TV2s underholdningsprogram ”Rundt på Gulvet” samt med sit eget sketch-show ”Andreas Bo – Indenrigs” fra 2012, hvor han på uovertruffen manér spillede alle roller selv.

De kreative spot-on parodier blev første gang præsenteret for familien Danmark i Cirkusrevyen, hvor Andreas markerede sig som en perfekt udgave af Johannes Møllehave. Siden har han også været medlem af Cirkusrevyens faste trup i 2 efterfølgende år, hvor man yderligere har kunne se ham give en fantastisk gengivelse af Ole Thestrup, Ole Henriksen og Ulf Pilgaard.

Det var netop Andreas Bos uforlignelige efterligninger og fantastiske mimik og karakter-dannelse, der resulterede i modtagelsen af flere priser. Andreas Bo blev i 2011 udråbt af TV2 ZULUs seere som ”Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla. Samme år blev han desuden ”Årets TV-skuespiller” og allerede i 2012 blev han igen hædret for sit talent, da han blev tildelt Tribini-prisen.

Andreas Bo er svær at sætte i bås som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i utroligt mange retninger, og derfor er det faktisk ret interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre. Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Book Andreas Bo her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking for Andreas Bo. Book dit næste comedy-show med Andreas Bo ved at udfylde forespørgseksslemaet i højre side.

Han kan også engageres som konferencier. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på www.andreasbo.dk