Send forespørgsel

Alex Thelander

Han er en af landets nyere stand-up’er, men bestemt én af dem, man husker. Den erfarne og talentfulde Alex Thelander sikrer masser af grin til alle slags arrangementer.

Ønsker du at booke Alex Thelander til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Alex Thelander.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Alex Thelander

Alex Thelander er en talentfuld, upcoming stand-up komiker, der trods sin alder allerede har mange års erfaring. Siden 2008, hvor han startede sin comedykarriere, er det kun gået fremad for den unge komiker. Med skarpe, hurtige og overraskende punchlines leverer Alex et forrygende show til alle aldre. Han har tidligere optrådt ved både konfirmationer, julefrokoster, firmafester, skolearrangementer og meget mere.

Alex’ stil er en blanding af hverdagsobservationer kombineret med holdninger til samfundet omkring ham. Hans levering er underspillet og charmerende, men det står hurtigt klart, at han tænker i mere obskure og spøjse baner end de fleste. Kort sagt: klassisk comedy kombineret med syret samfundssatire.

Du kender Alex fra:

  • Sjov med Sex (2015), TV2 Zulu med Sofie Hagen
  • Alex Thelander Live (2015), 30 min. one-man show
  • Comedy Aid (2013-2015), TV2 Zulu
  • DM i stand-up (2013), TV2 Zulu, vinder
  • DM i stand-up (2011-2012), TV2 Zulu, deltager
  • Zulu Comedy Galla (2011), TV2 Zulu, et af De Nye Håb

Book Alex Thelander

Book et stand-up show med Alex Thelander ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Alex Thelander:

Alex Thelander startede sin stand-up karriere i 2008. Efter adskillige optrædener på både store og små Open Mic-scener i hele landet, blev Alex tre år senere udvalgt til at deltage i Zulu Comedy Galla, som en af De Nye Håb. I 2011 og de kommende år, var Alex ved at blive et kendt navn i branchen, ikke mindst på grund af sine optrædener ved DM i stand-up. 3 år i træk havde Alex stillet op o den populære stand-up konkurrence og blev med skarpt og finpudset materiale udråbt som vinderen i 2013, efter en optræden foran 600 mennesker på Bremen Teater i København. Det var her, at Alex’ talent for alvor blev opdaget, og de følgende 3 år deltog han i Comedy Aid på TV2 Zulu. I 2015 kunne man desuden opleve Alex’ første comedy special, “Alex Thelander Live”, der varede en halv time og blev solgt til TV samt udgivet til download.