Send forespørgsel

Alexander Rybak

Alexander Rybak vandt det 54. Internationale Melodi Grand Prix i Moskva i 2009 med sangen “Fairytale”. Han har siden haft stor succes og været på adskillige turnéer. I 2014 stod han bag soundtracket til den europæiske version af ”Sådan Træner Du Din Drage 2” og i 2015 udkom han med singlen ”Typisk Norsk”.

Ønsker du at booke Alexander Rybak til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Alexander Rybak.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Alexander Rybak

“Fairytale”, der var Alexanders gennembrudsnummer, blev et stort hit i Europa og var #1 på de fleste europæiske iTunes-lister den følgende uge, ligesom Alexanders præstation fra Eurovision Song Contest havde mere end 10 millioner hits på YouTube indenfor få uger.

Alexander Rybak udgav kort efter sit debutalbum “Fairytales” i mere end 25 europæiske lande, herunder Skandinavien, Rusland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux, Frankrig og Grækenland. “Fairytale”-albummet har solgt næsten en halv million eksemplarer til dato i hele Europa. Albummet har været i top 3 i hjemlandet Norge, og nåede tredobbelt platin inden for to måneder. Det har også solgt guld i Sverige og dobbelt platin i Rusland, hvor Alexander i midten af august 2009 var #1 på de russiske Billboard hitlister.

Det kan hurtigt konstateres, at det unge violintalent har et imponerende CV og allerede har haft store oplevelser med koncerter på Europas kendteste musikscener. Den erfarne og sympatiske Alexander vil være et helt unikt indslag til jeres event!

Alexander Rybaks største hits

– Into A Fantasy (2014), Sådan træner du din drage 2

– Presents (2012)

– Europe Skies (2010)

– Fairytale (2009), guldcertificering

– Vänden Med Vinden (2009)

– Roll With The Wind (2009)

 

Book Alexander Rybak

Book en koncert med Alexander ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Alexander Rybak

Alexander Rybak, der er født i Hviderusland, men opvokset i Norge, har forældre, der begge er meget musiklaske. Allerede som helt ung lærte han at spille på både violin og piano, hvilket også førte ham til en musikalsk karriere.

Siden Eurovision har Alexander turneret i Europa og har optrådt ved langt mere end 100 shows og for mere end 300.000 mennesker, ikke mindst ved en række store TV shows. Alexander deltog atter engang ved det norske Melodi Grand Prix i 2013 – denne gang dog ikke som solist, men som komponist og sangskriver.