Send forespørgsel

Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten er en dansk sangerinde, der dels kendes som en fremragende soloartist, og dels fra bandet På Slaget 12, som står bag hittet ”Hjem til Aarhus”. Senest har hun udgivet soloalbummet ”Adagio” i 2012.

Ønsker du at booke Ann-Mette Elten til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ann-Mette Elten.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten er kendt for at kunne synge alt lige fra de dybtfølte, klassiske numre, der giver gådehud på armene til de varme, glade pophits, som “Hjem til Aarhus”. Med sin smukke stemme når Ann-Mette bredt omkring, og har et vidtspændende repertoire. Det er også dette, der har gjort hende ekstrem populær både som soloartist, men også i selskab med bandet På Slaget 12, ligesom mange sikkert har oplevet Ann-Mette til flere store julekoncerter.

Ann-Mette har som soloartist, og med band, sammenlagt solgt 1 million albums og udgivet 19 forskellige albums. Med en varm stemme og skønne melodier, kan Ann-Mette charmere og forføre et hvert publikum, så det går lige i hjertet. Hør de smukkeste sange fra en af Danmarks rigtig dygtige sangerinder, der vil tage publikum med storm.

-“Hun kan rigtig meget med sin vidunderlige sangstemme. Hun formår at skabe ro og balance i vore sind, så vi på den måde bare nyder øjeblikket og glemmer hverdagens trængsler […]” – Publikummer via Ticketmaster (2016)

-“En helt igennem skøn og stemningsfuld koncert, med en super dygtig solist med en fantastisk stemme.” – Publikummer via Ticketmaster (2016)

Ann-Mette er kendt fra:

  • Adagio (2012), album, guldcertificering
  • Close to you (2009), album
  • Vær Velkommen (2007), album
  • Solo (2005), album
  • Let’s Dance 3 (2003), album med På Slaget 12
  • Let’s Dance 2 (2002), album med På Slaget 12
  • Let’s Dance (2002), album med På Slaget 12
  • Hot Hot (2000), album
  • Refrain (1999), album
  • Hjem til Aarhus (1987), hit med På Slaget 12

 

Book Ann-Mette Elten

Book en koncert med Ann-Mette Elten ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Ann-Mette Elten

Ann-Mette er født i Aalborg, hvor hun havde sin musikalske debut som 12-årig i Frelsens Hær. Igennem sin ungdom holdt Ann-Mette fast i det musikalske, hvor hun både var tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium, Det Jyske Kammerkor, Jysk Akademisk Kor og Det Danske Kammerkor.

I 1986 dannede Ann-Mette, sammen med Niels Kirkegåård, bandet På Slaget 12, der med deres debutalbum af samme navn, virkelig markerede musikverdenen. Ikke mindst hittet “Hjem Til Aarhus”, som det amerikanske Billboard kårede som “Europas Bedste Nationale Hit” i 1987. Ann-Mette optræder stadig med bandet, og sammen har de udgivet 13 albums, foruden Ann-Mettes egne 6 soloalbums.

Det var i 1999, at Ann-Mette tog hul på sin solokarriere med albummet “Refrain”, og udover de mange udgivelser har hun også været at opleve til adskellige live-koncerter – ikke mindst kirkekoncerter op til jul, hvor hun altid storroses for sit klassiske repertoire.