Send forespørgsel

Audrey Castañeda

Audrey Castañeda er en af de få kvindelige stand-up komikere, der giver stand-up genren det friske pust, som både kvinder og mænd morer sig over. Med sin dejlige energi har Audrey i løbet af efteråret 2015 været på turné med sit nye, fantastiske one-woman show ”Sjovt nok” og rullet over skærmen i det populære DR2-program ”Piger på Krisestien”.

Ønsker du at booke Audrey Castañeda til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Audrey Castañeda.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Audrey Castañeda

Audrey Castañeda er en komiker fyldt med energi og med en fantastisk udstråling – og så er hun samtidig helt vild sjov! Mange kvinder og mænd har siddet med tårer i øjnene af grin efter at have været igennem hendes komiske centrifuge. En idérig pige med krummer i, som leverer et altid indlevende og karismatisk stand-up show. Audrey kan også underholde med stand-up på engelsk, og med sit veludviklede humoristiske filter, er hun desuden en fantastisk konferencier.

  • ”Det var ikke bare det sjoveste show jeg har set i mange år… men jeg må sgu bøje mig i støvet af respekt, for Audreys evne til at underholde, samtidig med at hun på fineste måde bringer vigtige budskaber frem. Modigt, autentisk og hylende morsomt!” – publikum via Facebook (2015)
  • ”Tak for sublim underholdning!” – publikum via Facebook (2015)

Audrey Castañeda, er det ikke hende fra … ?

  • Sjovt nok (2015), one-woman show
  • Piger på Krisestien (2014-2015), DR2
  • Awardrey (2009), one-woman show
  • Pride Show (2007-2009), vært/konferencier

Book Audrey Castañeda her

Book Audrey Castañeda som stand-up’er eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Audrey Castañeda

Audrey Castañeda er en af Danmarks største kvindelige talenter. Med en fantastisk skarphed og et formidabelt humoristisk gen har Audrey erobret den danske comedy-branche og er blevet en ganske populær stand-up’er. For nylig kunne den danske befolkning opleve hende i den ultra populære DR2-serie ”Piger på Krisestien” sammen med sangeren Pernille Højmark, skuespilleren Kia Liv Fischer og revyskuespilleren Anne Karin Broberg. Hun har også kunnet opleves live i sit one-woman show ”Sjovt nok”, der er nået meget af landet rundt i efteråret 2015.

Audreys store komiske talent, er ikke til at være i tvivl om. Ved at være født i Guatemala, og opvokset med skolegang i både USA og Danmark, har den brunøjede skønhed også et ganske stort repertoire at tage fra, når hun står på scenen og får folk til at gå i bro af latter. Siden 2001 har hun beriget sit publikum med alt, hvad hun har på hjertet – og det er meget. Det er ofte gået ud over hendes forfængelighed, til stor glæde for alle.

Hun var i 2004/2005 på en fuldstændig udsolgt stand-up tour med komikerne Anders ”Anden” Matthesen og Anders Fjelsted og i 2009 medvirkede hun som skuespiller i bl.a. serien ”Kristian” på TV 2 ZULU og i spillefilmen ”Sorte Kugler”.