Send forespørgsel

Back Beat

Back Beat er garant for en helt unik og fænomenal koncertoplevelse. De kan bookes til ethvert arrangement, og de vil sørge for, at feststemningen er i top.

Ønsker du at booke Back Beat til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Back Beat.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Back Beat

Back Beat består af fire super erfarne musikere, som spiller deres favorit covernumre med et helt personligt præg. I front har bandet en stærk, karismatisk leadvocal i Jakob Baumgartner, som også er kendt fra Popfilter, der radio-hittede med “Vinde Mit Hjerte”.

Bandet inkluderer tre øvrige medlemmer: Pianist Josef Baumgartner, bassist Simon Grønkjær og trommeslager Anders Jørgensen. Musikerne færdes til daglig mange steder i det danske musikmiljø, og har således en fortid såvel som nutid hos bl.a. Henning Stærk, Rock Nalle, Zena og Peter Belli, Jesper Lundgaard, Lai og Lupe Moe og Thomas Helmig Jam.

Back Beat er en velsmurt festmaskine, der spiller hit på hit og kan få selv de mest hardcore bænkevarmere op af stolene og ud på dansegulvet.

Book Back Beat

Book en koncert ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Back Beat

Forsangeren Jakob Baumgartner er oprindeligt fra Skive, men bor i Aarhus. Den dygtige sanger og guitarist kendes som opbakning til både Rugsted/Kreutzfeldt og Michelle Birkballe, men har også turneret med Ivan Pedersen, Henning Stærk, PS12 og Rock Nalle.

Han er dog også at opleve i Back Beat, hvor han akkompagneres af Simon Grønkjær på bas, Anders Jørgensen på trommer og ikke mindst sin tvillingebror, Josef Baumgartner, på piano. I deres voksenliv har de to brødre dannet et musikalsk makkerpar, der også står bag duoen Baumgartner Brødrene, som arbejder på nyt, fælles musik. De to har tidligere udgivet 2011-singlen ”Min Barndoms Villavej” og senest i 2016 ”Mer’ Endnu”.

Oplev brødrene og deres eminente bas- og trommespillere, når Back Beat spiller live! Bandet er garant for en nærværende og festlig koncert, der vil give dit event et ekstraordinært musikalsk indslag. Bandet, der passer til alle publikumsgrupper: Back Beat.