Send forespørgsel

Big Fat Snake

Danske rockveteraner, der siden 1990 har givet den fuld skrue med over 1200 koncerter og 20 udgivelser. Bandet har solgt over 1 million albums – deres seneste var ”idiOcrazy” fra 2014. Slangen turnerede desuden igen i 2017.

Ønsker du at booke Big Fat Snake til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Big Fat Snake.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Big Fat Snake

Big Fat Snake er kendt vidt og bredt for deres fantastiske liveoptrædener, hvilket har gjort dem til landets mest turnerende bands. En Big Fat Snake-koncert er som at lægge øret til en sprudlende, turbodreven rockmaskine i feststemning, for musikerne leverer varen hver gang, og det har resulteret i en stor og meget trofast fanskare, som aldrig bliver svigtet.

– ”Big Fat Snake leverede overflod af god musik og kom langt ud over scenen med deres nærvær og humør. Publikum blev revet med af den gode musik, og det var en super oplevelse.” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

– ”Anders Blichfeldt synger fantastisk og hele bandet udstråler så meget energi og glæde når de spiller, at de ubesværet når ud over scenekanten og helt op på selv de bagerste rækker. Big Fat Snake skuffer aldrig og de er og bliver et fantastisk live-band, der gerne fornyer sig.” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

Big Fat Snakes største hits

– Bonsoir Madame (1997)

– Fight For Your Love (1996)

Book Big Fat Snake

Book en koncert med Big Fat Snake ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Big Fat Snake

En vinterdag for snart mange år siden, gik fire herrer i studiet for at indspille et demobånd. Båndet var tænkt som et visitkort til landets spillesteder, så musikerne kunne komme ud og prøve scenerne af. Men pludselig lå ideen på bordet om at udsende båndet, og derved var fritidsorkestret Big Fat Snake – med navnet lånt fra Bob Dylans sang Wiggle Wiggle fra hans dengang helt nye album ”Under The Red Sky” (1990) – pludselig blevet et pladeband med debut-cd’en ”Big Fat Snake” (1991).

I mange år er Big Fat Snake blevet betragtet som et af de største rockbands i Danmark. I 10 år var de det mest turnerende band i landet. Det er da også blevet til over 1200 koncerter og 20 albums, hvoraf de desuden har modtaget 27 guld-, platin- eller dobbelt platincertificeringer.

Bandets seneste album er ”idiOcrazy” fra 2014. Før det har de bl.a. også fået stor ros for 2013-succesen ”Midnight Hour”, der blev til en liveplade, hvor musikerne havde tæt berøring med Memphis og en fælles kærlighed til musikken som drivkraft.

Slangen turnerede i 2015 hele landet rundt med en 25 års jubilæums koncert. De tog også på tour i 2017.

Big Fat Snake består af Anders Blichfeldt (sang, guitar) Pete Repete (keyboards, kor) Asger Steenholdt (guitar, kor) Morten Jay Jakobsen (bas, kor) og Jens Fredslund (trommer).