Send forespørgsel

Bodil Cath

Bodil Cath har en kæmpe royal viden, der nok kun overgås af kongefamilien selv. Ganske vist er Bodil Cath ikke selv adelig, men om ikke andet, er hun i hvert fald Danmarks helt egen ukronede dronning af hofreportager, der med adskillige års erfaring overstråler alle med sine observationer og indblik i hoffets historie.

Ønsker du at booke Bodil Cath til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Bodil Cath.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Bodil Cath

Bodil Cath er hele Danmarks hofreporter. Med næsten 40 års erfaring som ansvarlig for at dække den røde løber og de royale arrangementer, har hun med kæmpe viden, hurtige observationer og i munter tone altid kunnet oplyse om alt lige fra kongelige kjoler og kroner til familieforhold, slotte og slægtshistorier. Som en skygge har hun dækket vores egen Dronning Margrethe og hele hoffet i forbindelse med alle store begivenheder, ferier og milepæle og oplyst os om alt, der er værd at vide om Det Kongelige Hof. Ingen er mere royalistisk ekspert end Bodil Cath.

Bodil skrev i 2009 bogen ”Mit liv som Cath” om hendes erfaringer, oplevelser og viden gennem sin lange karriere. Det er også denne bog, hendes foredrag af samme navn tager udgangspunkt i.

Bodil Cath er kendt fra:

  • Hofreporter (1973-2008), BT
  • Mit liv som Cath (2009), Lindhart & Ringhof

Book Bodil Cath

Du kan booke Bodil Cath med Tajmer Booking & Management. Book et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Bodil Cath

Bodil  er født i Sønderjylland i 1945 og uddannet som journalist på Frederikshavns Avis. Hun blev ansat på B.T. i 1970, først som erhvervsreporter, og fra 1973 som ansvarlig for det royale område. Hun stoppede på B.T. i 2008. Dertil har hun udgivet “Mit liv som Cath” og hun har dækket adskillige kongelige events.