Send forespørgsel

Christian Degn

Christian Degn er bedst kendt som den veloplagte og altid glade vært i TV-programmet “Hammerslag” på DR1, hvor han med godt humør styrer quizzen og ejendomsmæglerne.
Christian er derudover også vært på den populære serie “Kyst til kyst”.

Ønsker du at booke Christian Degn til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Christian Degn.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christian Degn

Christian Degn er en yderst dygtig journalist, som omfavner alt og alle med varme og rummelighed, og han er kendt for altid at være nede på jorden og veloplagt, med energi samt en hyggelig gemyt. Christian sender altid publikum hjem med et smil på læben og en masse nye idéer til livet, ligesom hans foredrag altid er tankevækkende og byder på kritiske spørgsmål til sig selv og livet, med ærlige svar, som kan gøre os alle lidt klogere.

De fleste kender nok Christian Degn fra det populære “Hammerslag”, men Christian har en lang og flot journalistisk karriere bag sig, bl.a. på DRs TV-avis, 21Søndag, TV2 Nyhederne, Dags Dato og Kontant.
Christian stod også bag det landsdækkende program “Kødskandalen” i 2006, som endte med massive opstramninger hos fødevarekontrollen og en ministers aftrædelse. Dette program fik Christian Degn indstillet til Cavling-prisen. Christian var desuden også en af mændene bag det politiske magasin “Bag Borgen”.

Christian Degn, er det ikke ham fra?

  • Hammerslag, DR1 (2014-nu)
  • Danmarks Indsamling, vært (2018)
  • “Kyst til kyst” (2018)
  • “Kødskandalen” (2006)
  • Rene Ord For Pengene, DR1 (2003)

Book Christian Degn her

Du kan engagere Christian Degn ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.