Om Christian Degn:

 • Kan bookes til Folkemødet 2020

Book Christian Degn:

Christian Degn

TV-vært I Journalist

Om Christian Degn:

 • Kan bookes til Folkemødet 2020

Book Christian Degn:

Om Christian Degn:

Christian Degn er bedst kendt som den veloplagte og altid glade vært i TV-programmet “Hammerslag” på DR1, hvor han med godt humør styrer quizzen og ejendomsmæglerne.
Christian er derudover også vært på den populære serie “Kyst til kyst”, der var aktuel i 2018. Vi vil i slutningen af 2019 opleve Christian Degn som tv-vært på “Hvem vil være millionær” på TV2.

Ønsker du at booke Christian Degn til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Christian Degn.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christian Degn

Christian Degn er en yderst dygtig journalist, som omfavner alt og alle med varme og rummelighed, og han er kendt for altid at være nede på jorden og veloplagt, med energi samt en hyggelig gemyt. Christian sender altid publikum hjem med et smil på læben og en masse nye idéer til livet, ligesom hans foredrag altid er tankevækkende og byder på kritiske spørgsmål til sig selv og livet, med ærlige svar, som kan gøre os alle lidt klogere.

De fleste kender nok Christian Degn fra det populære “Hammerslag”, men Christian har en lang og flot journalistisk karriere bag sig, bl.a. på DRs TV-avis, 21Søndag, TV2 Nyhederne, Dags Dato og Kontant.
Christian stod også bag det landsdækkende program “Kødskandalen” i 2006, som endte med massive opstramninger hos fødevarekontrollen og en ministers aftrædelse. Dette program fik Christian Degn indstillet til Cavling-prisen. Christian var desuden også en af mændene bag det politiske magasin “Bag Borgen”.

Christian Degn, er det ikke ham fra?

 • “Hvem vil være millionær”, TV2 (2019)
 • “Hammerslag”, DR1 (2014-nu)
 • Danmarks Indsamling, vært (2018)
 • “Kyst til kyst” (2018)
 • “Kødskandalen” (2006)
 • Rene Ord For Pengene, DR1 (2003)

Book Christian Degn her

Du kan engagere Christian Degn ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Foredrag med Christian Degn

 • Christian Degn er klar med et rørende, ærligt og livsbekræftende foredrag. I 2011 begyndte livet at spænde ben for Christian Degn. Hans kæreste slog op og flyttede. Hans redaktørkarriere stod stille. Økonomien var stram og han blev tvunget til at lave det lille hyggelige indslag med dyr og børn i slutningen af TV-avisen – det indslag som praktikanten plejede at lave.
  Selvtilliden og drømmene lå stille for den indtil da succesrige journalist, som havde vundet priser for store afsløringer som ”Kødskandalen”. Det hele lå nu i ruiner. Christian var blevet fyret og kæresten var nu også væk. Christian følte at nu var det alvor og hvis han ikke lærte noget af livet nu, og selv prøvede at kæmpe sig frem, så kunne det hele ende et sted hvor han ikke ville hen. Dette blev til en storartet rejse i selverkendelser, håb, tvivl og ny livsglæde. Alle Christians nedture endte i 2013, da Christian blev vært på et af de største danske tv-succeser, ”Hammerslag”.

 • ”Hammerslag” er med sine 27 år på skærmen, et af de største succeser i dansk tv.
  I alle årene har danskerne gættet om kap med Hold Øst og Hold Vest, om tidens mest spændende bolighandler.
  Christian Degn debuterede som vært på programmet i 2014, hvor han tog over for Peter Ingemann.
  I dette spændende foredrag fortæller Christian om alle de gode historier fra optagelserne – både foran og bag kameraet. Christian viser også nogle flotte boliger frem og afslører hemmeligheden bag ”Hammerslag” og dets succes. Du kan godt glæde dig til en rigtig hyggelig aften.

 • Et oplagt skole-foredrag, som vil give eleverne et underholdende og motiverende foredrag fra den sjove og ærlige Christian Degn, der giver et par gode råd og tips, som han selv gerne ville have haft, da han var knægt i gymnasiet.
  Christian vil give eleverne et motivations foredrag, hvor han med et kærligt smæk, vil fortælle at fremtiden stadigvæk er lys, hvis du har fået et 00 på karakterbladet. Uanset karakterskalaen, er det vigtigt at holde fast i sine drømme og tro på sig selv.
  Christians underholdende og motiverende foredrag er perfekt til de unge på efterskoler, højskoler og ungdomsuddannelserne.

Book Christian Degn

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christian Degn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christian Degn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel