Om Christopher:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Christopher:

Christopher

Solist I Sanger I Koncertnavn

Om Christopher:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Christopher:

Om Christopher:

Hitmakeren Christopher, som de seneste år har haft succes som en af landets dygtigste og mest populære sangere, var i 2016 på turné til de danske spillesteder, hvor publikum kunne opleve Danmarks helt egen popprins i forbindelse med udgivelsen af hans tredje album ”Closer”.

Ønsker du at booke Christopher til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Christopher.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christopher

Man kan ikke sige dansk pop uden at sige Christopher. Den charmerende krøltop havde sit gennembrud i 2011, og har lige siden strøget til tops på hitlister og i radioen. Med adskillige hits bag sig, har det store sang- og sangskrivertalent allerede en imponerende musikkarriere bag sig. Med en fantastisk, fløjlsblød stemme og et bredt pop-repertoire med de bedste radiohits, kan han garantere en aften i god stemning og højt humør.

Den unge musiker er også ved at brede sig til de internationale scener med samarbejde på tværs af landegrænser. Du sikres en kunstner, der er professionel, afslappet og leverer noget af et underholdningsshow, som garanteret vil sætte fut i danseskoene og give publikum en unik oplevelse med hjem

Christophers største hits

– I Won’t Let You Down (2016)

– Limousine (2016), guldcertificering

– Tulips (2015), platincertificering

– CPH Girls (2014), 2 x platincertificering

– Twerk It Like Miley (2014), 3 x platincertificering

– Crazy (2014), platincertificering

– Told You So (2013), 2 x platincertificering

– Nothing In Common (2012), platincertificering

– Mine, Mine, Mine (2012), platincertificering

– Colours (2012), guldcertificering

– Against The Odds (2011), guldcertificering

 

Book Christopher

Book en koncert med Christopher ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Christopher

Storhitteren Christophers debut bød på singlen ”Against The Odds,” der hurtigt fik de sociale medier til at koge og blev Christophers første guldplade. Debutalbummet ”Colours” udkom i marts 2012 og affødte, udover ”Against The Odds”, hitsinglerne ”Nothing In Common” og ”Mine, Mine, Mine”, som alle har kastet guld- og platincertificeringer af sig

Efterfølgende er der sket en stor udvikling i Christophers musikalske liv, hvilket man kan høre på hans første single “Told You So” fra 2014-albummet af samme navn. Hvor debutpladen satte scenen for Christophers talent og brillante evner som sangskriver og sanger, viste ”Told You So” en mere moden og kæk lydside, som har masser af international vibe, sprøde r&b-toner og skarpt skårede produktioner.

En lyd som også kendetegner det andet album, som er produceret af Christopher i samarbejde med Frederik og Fridolin Nordsø (The William Blakes, samt producere for Fallulah, Outlandish m.fl.).

I den følgende tid havde Christopher kæmpe succes med singlen ”Tulips” (2015) og medvirkede desuden på Brandon Beals nummer ”Twerk It Like Miley” – med hvilket de også optrådte med sammen med Remee til finalen i X Factor på DR1 2016.

15. april 2016 udkom Christophers 3. album ”Closer”, der byder på endnu flere lækre hits fra den danske sanger. Både ”Limousine” feat. Madcon og ”I Won’t Let You Down” feat. Bekuh Boom har opnået stor popularitet. Det er også i samme forbindelse, at Christopher turnerer på landets største scener i april og maj 2016.

Book Christopher

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christopher og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christopher og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel