Send forespørgsel

Citybois

De helt store stjerner fra ”X Factor” 2015, der godt nok ikke stak af med vindertitlen, men til gengæld har cementeret sig som et ultra populært boyband, som selv anmeldere må hengive sig til. Citybois har i 2015 været aktuelle med EP’en ”What Bois About To” samt singlerne ”Things We Do”, ”Ridin’” og ”Purple Light”.

Ønsker du at booke Citybois til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Citybois.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Citybois

Boybandet, Citybois, der fik debut i ”X Factor” 2015 er blevet et kultfænomen, der overgår programmets andre deltagere. Selvom drengene ikke vandt, har de opnået enorm popularitet og deres musik overskyggede også vinderen, Emilie-Esthers, hit. Drengene har ikke kun udgivet en EP, 3 singler og optrådt ved adskillige koncerter. De har også deres eget sprog samt opfundet begrebet ”Damejagt” ved at synge for piger på gaden.

De to succesfulde drenge har dermed på det nærmeste et helt univers for sig selv og deres fans – og det er dér, det sner! Ingen som Citybois kan med deres charme, spektakulære sceneshow og fængende sange, sætte gang i sagerne. Både fans og ikke-fans har måttet hengive sig til deres hits, og duoen er af anmelderne blevet kaldt ”afløsere til Nik & Jay.” Damejagerne har smeltet et hav af pigehjerter og vil uden tvivl kunne levere en underholdende koncert til jeres event.

Citybois’ største hits

  • Things we do (2015)
  • Ridin’ (2015)
  • Purple Light (2015)
  • What Bois About To (2015)

Book Citybois

Book en koncert med Citybois ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Citybois

Citybois startede som en gruppe i X-Factor 2015 under den kyndige vejledning af mentoren Thomas Blachmann. Gruppen, der charmerede sig ind i publikums hjerter, viste sig dog at blive ultra populære – ikke mindst for deres kvindetække, hvor de bl.a. går på ”Damejagt” for at synge til forskellige piger, de møder. Thor og Anton, som drengene hedder, er kun steget i popularitet siden, og har udgivet både en EP samt flere singler, der er blevet godt modtaget af anmelderne og ikke mindst af deres fans. Hvis du hører piger snakke om ”en ’pat hafla”, ”en schwencke boi” eller ”en jeiner, der har hant på”, så er det uden tvivl Cityboi’sk, der bliver talt.