Send forespørgsel

Cool Cats

Hør de største og bedste rock- og pophits bragt til live af Cool Cats, der kan bookes til ethvert arrangement eller event.

Ønsker du at booke Cool Cats til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Cool Cats.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Cool Cats

Det top professionelle danseorkester har i løbet af de sidste mange år markeret sig som et af landets mest velspillende orkestre, og forstår bedre end nogensinde at præsentere det bedste fra poppens og rockens hitlister med alle de gode og mest kendte evergreens.

Cool Cats er altid garant for, at publikum får en stemningsfuld, flot og uforglemmelig oplevelse med hjem. Kendetegnene for bandet er, at de altid har de nyeste hits på programmet og med de fire forskellige sangstemmer og den brede instrumentering, er de i stand til at gengive disse, så det kan være svært at skelne imellem originalversionerne og Cool Cats’ udgave.

Orkestret lægger meget vægt på en sprudlende sceneoptræden, hvor de enkelte numre kædes sammen i et inciterende tempo, der, sandt at sige, bidrager til at publikum får en dansevenlig aften.

De kan optræde til både firmafester, sportsfester, kongresser, bryllupper, fødselsdage, som Beatles eller til temafester med udgangspunkt i Grease, WHAM, Rasmus Seebach, beach-party eller Earth, Wind & Fire. Har du selv en god idé til jeres event, er Cool Cats klar på at finde på et koncept, der passer netop til jer!

Book Cool Cats

Book en koncert med Cool Cats ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Cool Cats

Cool Cats består af 4 erfarne herrer, der alle fungerer som forsangere på skift og med hver deres respektive instrumenter. Bandet tæller Søren Hjort på bas, Josef Aarskov på trommer, Christian Kronborg på guitar og Torkil Jolin på piano og keyboard.

Bandet har optrådt for op mod 5.000 publikummer, og kan uden besvær få alle med på de kendte numre fra poppen og rockens æra. De har desuden optrådt med flere af Danmarks helt store solister som f.eks. Erann DD, James Sampson, Zindy Laursen, Annette Heick og Bobo Moreno.