Send forespørgsel

Copy Right

Copy Right er bandet, der med liv og glæde og en masse erfaring kan sætte gang i festen – uanset hvor og hvornår.

Ønsker du at booke Copy Right til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Copy Right.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Copy Right

Copy Right har igennem de sidste mange år, leveret musik og underholdning til utallige fester og arrangementer, lige fra bryllupper, mærkedage, firmafester, shows og events, til festivaler og som backingband for adskillige solister.

Banddrengene har en sjælden evne til at få folk med, og giver alle en rigtigt festlig oplevelse – ikke mindst på dansegulvet. Publikum vil uden tvivl blive smittet af glæde, når de 4 passionerede og nærværende herrer går på scenen. Genhør rockens greatest hits i en nyere og meget levende udgave præsenteret af Copy Right.

Copy Right er et rutineret band, som leverer et meget bredt repertoire af hits fra dengang til nu. Blandt andet med kunstnere som Elton John, Beatles, ABBA, Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Erann DD, Robbie Williams, Stevie Wonder, Bee Gees, Earth Wind and Fire, CV Jørgensen, Danseorkestret, Michael Jackson, Maroon 5, James Brown, Elvis, Prince, Ronan Keating, Bryan Adams og mange flere.

Book Copy Right

Book en koncert ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Copy Right

Copy Right har mange års erfaring med at give publikum et unikt nostalgitrip og genoplive de helt store, legendariske rocknumre. De har spillet til både private og offentlige, store og små arrangementer og sørger altid for, at der er gang i festen.

Med en blanding af alt lige fra Michael Jackson til Erann DD, underholder bandet til både fødselsdagen, firmaarrangementet, julefrokosten eller noget helt fjerde. Lige meget hvad, sikrer bandet de fedeste numre, som publikum ikke kan lade være med at danse til eller synge med på.