Send forespørgsel

Den Lalleglade Brigade

Den Lalleglade Brigade er en fantastisk talentfuld impro-comedy-gruppe – ja, faktisk er de Danmarksmestre i impro-comedy, de vandt nemlig Danmarksmesterskabet i maj 2017. En totalt uforudsigelig, herlig latterkrampende og fantastisk underholdende duo, der for nyligt turnerede Danmark rundt. Og så var de i øvrigt værtinder ved Den Røde Løber ved Zulu Comedy Galla 2015.

Ønsker du at booke Den Lalleglade Brigade til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Den Lalleglade Brigade.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Den Lalleglade Brigade

Den Lalleglade Brigade har – trods deres korte tid i branchen – formået at fylde salene til randen og slå igennem på den danske comedyscene med deres helt igennem suveræne humor, energi og impro. Hvert eneste show er unikt, gennemført komisk og fuldstændig uforudsigeligt! Det enestående ved netop Den Lalleglade Brigade er, at pigerne improviserer alt fra en musical til et døvetolket foredrag om hverdagen, i lige netop DIN virksomhed.

– ”Den Lalleglade Brigade imponerede virkelig […] Vi havde tårer i øjnene af grin. De supplerer hinanden godt med hver deres måde at vise humor og genialitet” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

– ”Det var en ren fornøjelse at se Den Lalleglade Brigade! De er sjove, fulde af energi og laver vanvittige gode shows – jeg har set dem flere gange, og jeg griner lige meget hver gang” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

Den Lalleglade Brigade, er det ikke dem fra … ?

– Den Lalleglade Brigade – Danmarksmestre i impro-comedy (2017)
– Brigaden Vender Tilbage (2015), turné
– Værter ved den røde løber (2015), Zulu Comedy Galla
– COMEDY NITE (2015), turné med Brian Lykke og Kasper Gross
– Den Lalleglade Brigade – impro-comedy show (2014), turné
– Den Lalleglade Brigade – Danmarksmestre i impro-comedy (2013)
– Impro Fight Night (2012), deltagere

Book Den Lalleglade Brigade her

Book et impro-comedy-show med Den Lalleglade Brigade til dit næste arrangement ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Den Lalleglade Brigade

Danmarks bedste og lækreste impro-comedy-gruppe, Den Lalleglade Brigade, er vindere af “DM i impro comedy 2013” samt “Impro Fight Night 2012”. Gruppen består af to eksplosive og meget talentfulde unge kvinder.
For at skabe showet bruger de publikums bud på alt lige fra steder, fysiske stillinger, følelser og filmgenrer til titler på musicals, der aldrig før er blevet spillet!
Til et show med Den Lalleglade Brigade vil du opleve kvindernes knivskarpe timing, vilde mimik, musiske overlegenhed og forbløffende præcision. Deres enestående tilgang til komikkens verden garanterer en hylende morsom aften, hvor tårerne vil trille og maven krampe af grin.

Læs mere på www.denlallegladebrigade.dk