Send forespørgsel

Frank Hvam

Frank Hvam har sammen med Casper Christensen skabt en voldsomt god duo, der senest kunne bringe ”Klovn Forever” til de danske biografer. Den erfarne og ultra sjove Frank Hvam har desuden været ude på de danske comedyscener med one-man showet ”Upassende” i 2014, hvor samtlige shows var udsolgte.

Ønsker du at booke Frank Hvam til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Frank Hvam.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Frank Hvam

Frank Hvam er en sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti. Frank har ved flere lejligheder også gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært.

 • ”Hvam har for længst bevist sin status som en af landets helt store komikere.” – BT, 4 stjerner (2014)
 • ”Frank Hvams selvudleverende satire er livsfarligt morsom” – Politiken, 5 hjerter (2014)
 • Over 245.000 følgere på Facebook

Frank Hvam, er det ikke ham fra … ?

 • Klovn Forever (2015)
 • Upassende (2014), one-man show
 • Casper og Frank – Nu som mennesker (2011-2012), stand-up show
 • Klovn The Movie (2010)
 • Frank Hvam LIVE09 (2009-2010), one-man show
 • Klovn (2004-2009), TV2
 • Langt fra Las Vegas (2001-2003), TV2
 • Casper og Mandrilaftalen (1999), DR2

Book Frank Hvam her

Book et stand-up show med Frank Hvam ved at klikke på udfylde forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Frank Hvam

I efteråret 2015 var Frank Hvam og Casper Christensen klar med “Klovn Forver”, efter at 1’eren “Klovn The Movie”, tog hele Danmark med storm og slog alle eksisterende biografrekorder i landet.
Året før turnerede Frank dog selv rundt med one-man showet “Upassende”, som kunne opleves i mange danske koncert- og kulturhuse. Samtlige shows var udsolgte. Frank Hvam har vi også kunnet opleve sammen med Casper Christensen i deres show “Casper og Frank – Nu som mennesker”, der havde premiere i september 2011.

Man siger, at der er tre Frank’er i Danmark; Fodboldspillere Arnesen fra 1980’ernes landshold, narkodealeren spillet af Kim Bodnia i “Pusher” – og så Frank fra den vanvittigt populære TV-serie “Klovn”. Og den sidste deler tilfældigvis udseende og krop med stand-up’eren Frank Hvam. Siden stand-up debuten hardet veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Som medskaber af og hovedrolleindehaver i “Klovn”, har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik, der har fornyet komedieserier i Danmark, og deres vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Konceptet blev i 2010 lanceret på det store lærred og var den mest sete danske film i 2010, ligesom den nu er på listen over største danske filmsucceser.

Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Lang fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR2-program “Casper og Mandrilaftalen”.