Send forespørgsel

Haija Reyes

Man kan godt forvente en massiv portion selvironi, og et kæmpe smil, når Haija indtager scenen. Haija er kendt for at tage folk igennem hans personlige og skæve vinkler på livet, og for at navigere i tilværelsen som pirat på Nørrebro, efter at han som 7-årig rejste fra Caribien og vendte skuden mod Danmark. Haija inspireres af alt fra børns krøllede hjerner til aktuelle livsspørgsmål, og appellerer med sin indlevende og kreative karakter til et bredt udsnit af aldersgrupper.

Ønsker du at booke Haija Reyes til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Haija Reyes.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Haija Reyes

Der kan garanteres både overraskelser, charme og smil fra en herligt tilbagelænet og legende stand-up komiker, der gør sit bedste for at sætte en humørfyldt og hyggelig stemning for sit publikum. Dette kommer blandt andet til udtryk i hans jævnlige og anerkendte optræden som vært i det veletablerede og ikke mindst talentfulde stand-up-miljøet i København. Haija kan ydermere opspores på diverse Open Mike Nights på byens comedy-barer og på Comedy Zoo som “æsel”.

I efteråret 2018 var Haija aktuel som opvarmer på Elias Ehlers’ one-man show FAR. Haija har tidligere deltaget i Danish Open i Aarhus, er nået semifinalen i DM i stand-up 2015, og deltaget som ”æsel” til Zulu Comedy Galla i 2016.

Haija Reyes, er det ikke ham fra … ?

  • ZULU Comedy Galla (2016)
  • Simon Talbots Sketch Show (2016)
  • DM i stand-up (2015)
  • Funny HaHa TV (2012)

Book Haija Reyes:

Ønsker du at booke Haija Reyes til dit næste arrangement? Så er du meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med yderligere information og en pris på Haija Reyes. Du er også velkommen til at ringe på 70 404 564.