Send forespørgsel

Hej Matematik

I 2015 udgav Hej Matematik EP’en ”Selvfed”, ligesom de turnerede en del af landet rundt og kunne opleves med andre af deres nyeste numre som ”Cykler uden hænder” og ”København” – begge fra 2015.

Ønsker du at booke Hej Matematik til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hej Matematik.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hej Matematik

Da Søren Rasted i 2007, sammen med den dengang ukendte Nicolaj Rasted, lancerede Hej Matematik, vidste folk ikke rigtigt om dette var en engangsforeteelse eller et langtidsholdbart projekt. Men Hej Matematik blev hurtigt navnet på en seriøs leverandør af solide og velskrevne hits til det danske popmarked.

Hej Matematik har de seneste år været et kendt og elsket band på den danske musikscene. Især efter hittet ”Party i Provinsen” har de været fast inventar til flere store festivaler. De regnes som et af de helt store og populære livebands.

– ”Det er tydeligt at se, at de er scenevante og selvom Nikolaj efter kun to sange blev tvunget til at stå bag et keyboard, formåede begge Rasted’er at få samtlige tilskuere op af bænkene og brænde igennem med deres utømmelige energi.” – Poplish.dk, 4 stjerner (2015)

Hej Matematiks største hits

– Ik Ordinær (2014)

– Det Bliver en Go Dag (2012)

– Maskinerne (2010)

– Party i Provinsen (2009), platincertificering

– Du & Jeg (2008)

– Centerpubben (2008)

– Walkmand (2008), 2 x platincertificering

 

Book Hej Matematik

Book en koncert med Hej Matematik ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Hej Matematik

Hej Matematik er et familieforetagende mellem Søren Rasted fra succesbandet Aqua og hans nevø, Nicolaj. De bragede igennem for første gang med ”Centerpubben” og ”Walkman” fra 2008.

Det musikalske makkerpar tog senere provinslivet under behandling på deres andet album, hvor duoen fastholdt deres skarpe udtryk med nummeret “Party I Provinsen”. Resultatet blev en ørehænger, der hittede pænt. Kombinationen af det fængende omkvæd og et kompressorhorn viser sig også at være en tilfældighed, der opstod efter at et horn, Søren havde fået i fødselsdagsgave, kom med på turné.

Ud over deres gigahit har gruppen også haft flere populære singler, der både er blevet afspillet flittigt i radioen, men også har modtaget platincertificeringer.

Hej Matematik har udgivet to albums, ”Vi burde ses noget mere” i 2008 og ”Alt går op i 6” i 2010. I 2015 kom deres EP ”Selvfed”, hvor singlen ”Cykler Uden Hænder” også var på. Duoen var på tour på både festivaler og større spillesteder i hele 2015.