Hella Joof

I over 25 år har Hella Joof været en fast del af det danske mediebillede. Som skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter, komiker og meget andet, er det nok de færreste, der har kunnet undgå, at støde på dygtige og evigt skønne Hella Joof. Hella er aktuel med bestselleren ”Papmachéreglen”, ligesom hun kan opleves på skærmen med "Hellas Have" på TV2FRI. I 2017 stod hun for instruktionen på opsætningen af SPAMALOT i Tivoli og udkom desuden med ”Hellas Katekismus”.

Ønsker du at booke Hella Joof til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hella Joof.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hella Joof

Charmerende og herlige Hella Joof er en humørbombe af liv og sprudlende energi. Med et fantastisk lune og mange års TV-erfaring, er Hella en yderst fantastisk historiefortæller, der med spændende og skæve betragtninger forstår at vikle sit publikum ind i en skøn stemning, der giver stof til eftertanke, men også et smil på læben.

Hella Joof er en stærk person på den danske underholdningsscene og har både som skuespiller, instruktør og komiker bevist, hvilket publikumstække og forståelse for folk, hun i virkeligheden ligger inde med. Hella Joof kan bookes som vært og konferencier, og er også aktuel med foredragene ”Papmachéreglen”, ”Hella Joofs 10 bud” og ”Lykke”.

– ”Hella Joof gjorde det helt kanon! Hun var spot on, og havde virkelig fanget essensen! Og så er hun jo en engel hele vejen igennem” – Dypång Management (2015)

– ”Det var en stor fornøjelse at have Hella på scenen, og hun er også skøn og professionel off stage. Stor tak til hende!” – Frugtformidlingen (2015)

–“Det var bare super og lige i øjet. Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger med kæmpe ros til Hella. Udtalelser som, ”Jeg har aldrig grinet så meget”, ”Jeg har grinet så meget, at jeg måtte bruge ærmet til at tørre øjnene ”, ”Jeg kunne ikke åbne mine øjne i morges, fordi jeg havde grinet så meget i går” og  ”Hun ramte plet – hvor kunne jeg dog genkende mig selv” […]  Hun formår at mærke publikum, ”spinde” lidt i fornemmelserne – bare super godt! Stort tak for det”

 Hella Joof er kendt fra:

 • Hellas Have (2017), TV2FRI
 • Papmachéreglen (2016), Gyldendal, #1 på bestsellerlisten
 • En bid af historien (2016), Tv2 med Rasmus Bjerg
 • Hellas Julestue (2016), Tv2FRI
 • Bedre Skilt end Aldrig (2016), Tv2
 • Mads & Monopolet (2015), P3, paneldeltager
 • Hellas ABC – kun for kønsmodne (2015), Gyldendal
 • All Inclusive (2014), instruktør
 • Fidibus (2006), instruktør
 • Oh Happy Day (2004), instruktør
 • En kort en lang (2001), instruktør
 • Det Brune Punktum
 • Lex & Klatten

 

Book Hella Joof

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking for Hella Joof. Book dit næste foredrag med Hella ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Hella Joof kan også engageres som konferencier eller vært.

 

Endnu mere om Hella Joof

Hella Joof, der både er kendt som skuespiller og instruktør hitter i øjeblikket med ”Papmachéreglen”, der har ligget øverst på flere bestsellerlister i adskillige uger og i januar 2017 rundede 40.000 eksemplarer. I efteråret 2016 skrev Hella desuden ”Hellas Katekismus”, der oprindeligt var henvendt til konfirmander som en moderne fortolkning af det kristne budskab. Bogen skabte en del debat, da den behandler kristendommen i et mere tilgængeligt sprog – hvilket også er årsagen til dens popularitet. Den forventes udgivet i 2017.

I efteråret 2016 har danskerne også kunnet opleve Hella i ”En bid af historien” på Tv2, hvor hun gennemsøger historiske tidsaldre sammen med Rasmus Bjerg. Ligeledes har hun i december 2016 underholdt Tv2FRI-seere med ”Hellas julestue”, hvor hun havde kendte danskere på besøg til hygge og julesnak.

I 2017 kan danskerne se frem til at opleve ”SPAMALOT” i Tivolis Glassal, hvor Hella også har bidraget med instruktionen. Denne rolle er ikke uvant for hende, da Hella står bag adskillige succesrige filmproduktioner. I januar 2016 instruerede hun f. eks. Tv2-serien ”Bedre Skilt end Aldrig”, ligesom hun i 2014 var aktuel med ”All Inclusive”, der fik særdeles gode anmeldelser. Hella er også løbende aktuel som paneldeltager i ”Mads og Monopolet” på P3.

Hella Joof blev uddannet skuespiller i 1990 fra Odense Teater, og i 2009 begyndte hun at studere teologi på Københavns Universitet. Sammen med Peter Frödin har Hella Joof desuden lavet børne- og ungdomsprogrammer for DR, her iblandt ”Bullerfnis.”

I 2001 debuterede Hella Joof som filminstruktør med filmen ”En kort en lang”, der blev en stor publikumssucces, efterfulgt af sit-com’en ”Hvor svært kan det være?” Siden har hun instrueret spillefilmene ”Oh Happy Day” (2004), ”Fidibus” (2006), ”Se min kjole” (2009) og ”Sover Dolly på Ryggen?” (2012).

I 2009 og 2010 har Hella Joof fungeret som dommer sammen med Jokeren og Nikolaj Koppel i DR’s ”Talent 2009” og ”Talent 2010”. Hella Joof var i øvrigt sammen med Nikolaj Koppel vært for radioprogrammet ”Åbent Hus”, der blev sendt hver søndag formiddag på P2. Programmet omhandlede klassisk musik og målgruppen var nysgerrige, uerfarne samt allerede indviede lyttere.

 

Læs mere om Hella her: hellajoof.dk