Send forespørgsel

Henning Stærk

Henning Stærk har i flere årtier været en sand konge af dansk pigtrådsmusik. Han har i flere generationer leveret stemningsfyldt og rørende musik, hvilket han stadig optræder med til arrangementer og events i hele landet.

Ønsker du at booke Henning Stærk til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Henning Stærk.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Henning Stærk

Henning Stærk synger med en indlevelse og intensitet der afspejler den dybde, som kun mere end 40 år på landevejen kan give. Faktum er, at Henning ikke er nogen årsunge, men han synger til gengæld med både den vemod og styrke, som et langt musikerliv har lært ham, og som teksterne og musikken på bedste vis lægger op til.

Ud over sit Rock ’n’ Roll show kan Henning Stærk også nydes akustisk, hvor det musikalske krydres med historier om sangene og anekdoter fra den lange karriere.

– ”Stærks udvikling og mod som sanger kommer til sin åbenlyse ret. Få kan som han synge sig direkte ind i hjertets blødeste sted og grave glemte følelser frem. Det er traditionelt, men hold kæft, hvor er det lige til at tude over.” – GAFFA, 5 stjerner (2001)

– ”Vi havde den mest fantastiske sommeraften i Krusmølle med lækker mad, utrolig hyggelig stemning og den bedste musik af Henning Stærk, han er bare still going strong. Vi glæder os til gensyn.” – Publikummer via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)

Henning Stærks største hits

– Sweetheart (1989)

– Cheque Book (1989)

– Fire (1984)

Book Henning Stærk

Book en koncert med Henning Stærk ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Henning Stærk

Siden 1965 har Henning Stærk kørt landevejene tynde, og karrieren har budt på bemærkelsesværdige højdepunkter, som tæller bl.a. en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere. Her har Henning haft fantastiske resultater, hvor han har opnået 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle (”Flyvende Farmor”) og ikke mindst flere tusinde koncerter, som har bragt ham vidt omkring. Den danske stjerne med internationalt potentiale har ikke kun optrådt i enhver krog af Danmark, Færøerne og Grønland, men har også besøgt Austin/Texas, Nashville/Tennessee, England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige.