Send forespørgsel

Infernal


Det er de færreste, der kan sige sig fri fra at have sunget med på ”From Paris to Berlin”, ”Downtown Boys” og adskillige andre af Infernals hit. Den populære popduo bringer altid energi og fest til enhver scene, og det kan I også opleve til jeres arrangement. Duoen tog desuden på jubilæumsturné i efteråret 2017.

Ønsker du at booke Infernal til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Infernal.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Infernal

Infernal er en dansk dance-popduo, der består af sangerinde og sangskriver Lina Rafn og sangskriver og producer Paw Lagermann. Selvom duoen udgav deres debutalbum i 1998, var det først i 2005 og 2006, at de fik deres gennembrud – ikke mindst på den internationale scene. Det var med hittet ”From Paris to Berlin” fra albummet af samme navn, som blev udgivet i ikke mindre end 35 lande, hvor af den kom på Top 40-listen i 10 af dem. Siden er duoen kommet efter med adskillige andre hits, som både har opnået platin- og guldcertificering.

Med Infernal på scenen sikres publikum dermed en duo af international format. Lina og Paw er mestre i at få alle med og give den max gas på energi og godt humør. Efter adskillige års erfaring som et af landets dygtigste dance-duoer, ved Infernal nøjagtig hvad der skal til for at sætte gang i sagerne til dit arrangement.

– ”Jeg er vild med den energi og udstråling Infernal viser når de står på en scene. Der er fuld gas på fra starten og de formår som få andre at få et publikum til at give den gas på meget kort tid. Det er imponerende at man efter 20 år på hitlisterne og landevejene stadig har den her evne til at samle så mange tusinde mennesker og både få dem til at give den gas og synge med på såvel gamle som nye sange.” – WooVision Media, 6 stjerner (2017)

– ”Infernal formåede at spille publikum op fra træflisen til hoppende basarm, og flere gange var der veritable skove af hænder foran scenen.” – Jyllandsposten (2017)

Infernal, er det ikke dem fra … ?

– Downtown Boys (2008), guld- og platincertificering

– Whenever You Need Me (2008), guldcertificering

– Electric Light (2008), guldcertificering

– I Won’t Be Crying (2007), platincertificering

– Self Control (2007), platincertificering

– A to the B (2005)

– Ten Miles (2004), platincertificering

– From Paris to Berlin (2004), dobbelt platincertificering

– Highland Fling (1998)

– Kalinka (1998)

– Sorti de L’Enfer (1997)

Book Infernal

Book en koncert med Infernal ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.