Send forespørgsel

Jan Pytlick

Jan Pytlick er kendt som den taktisk dygtige håndboldcoach, der med overblik og erfaring guider spillerne i mål. Træneren er også aktuel som foredragsholder, hvor han øser ud af sine erfaringer.

Ønsker du at booke Jan Pytlick til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jan Pytlick.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jan Pytlick

Jan Pytlick er ikke kun en målrettet, fokuseret og engageret træner. Han ved også, hvad der skal til, når mange brikker skal passe sammen og hver må gøre sit for at det lykkes. Med mange års erfaring i at koordinere og strukturere et samarbejde og stadig gå forrest som inspiration og tovholder med overblik, er Jan  en oplagt foredragsholder for ledere eller virksomheder, der kunne trænge til et kærligt skub.

Få tips og tricks til, hvordan du kan skabe målrettede medarbejdere, der er klar til at yde, så I sammen kan komme nærmere succesen. Jan Pytlick tilbyder lige nu foredraget ”Teambuilding og vinderkultur”, der har udgangspunkt i, hvordan man gennem samarbejde og medansvar kan nå sammen til toppen og nå sine mål.

Jan Pytlick er kendt fra

  • Modtager af Team Danmarks Talentpris (2005)
  • OL guld (2000 og 2004), coach for dansk kvindelandshold
  • VM guld (2002), coach for dansk kvindelandshold
  • Håndboldtræner (1998-2005 og 2007-2014), dansk kvindelandshold

Book Jan Pytlick

Du kan booke et foredrag med Jan Pytlick ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Jan Pytlick

Foredragsholder og håndboldtræner Jan Pytlick startede sin egen hånboldkarriere som spiller i GOG-Gudme, men allerede som 19-årig fik han en alvorlig skulderskade, der satte punktum for Pytlicks aktive karriere. Jan blev herefter træner, og som 24-årig førte han GOG’s kvinder til klubbens første danske mesterskab. I 1998 overtog Pytlick pladsen som landstræner efter Ulrik Wilbek, selvom han i første omgang takkede nej, og første derefter landsholdet til OL-guld i 2000 og 2004. I 2004 vand han EM-sølv med et nyt og uprøvet hold i Norge og en 4. plads ved VM i Skt. Petersborg i 2005, og efter endnu en runde omkring GOG vendte han for en tid tilbage som landstræner, men er sidenhen gået over til et kombineret job som konsulent og assistenttræner i storklubben Vardar Skopje.