Send forespørgsel

Joachim Boldsen

Joachim Boldsen er en af de bedste og mest folkekære håndboldspillere, Danmark nogensinde har haft. Han havde især stor succes på det danske landshold, hvor han var med til at vinde EM guld i 2008 og også som populær kommentator på TV3 SPORT.

Ønsker du at booke Joachim Boldsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Joachim Boldsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Joachim Boldsen

Joachim havde sin landsholdsdebut i 1998 efter at han havde spillet ungdomslandsholdet til VM-guld. Gennem de efterfølgende 10 år, har den ultra dygtige og dedikerede sportsstjerne været en af de største spillerprofiler herhjemme med i alt 186 spillede landskampe.

Med et målrettet fokus, en engageret ildsjæl og et stædigt sind med gå-på-mod, har Joachim en fantastisk håndboldkarriere bag sig og kan om nogen tale med om, hvordan man når sine mål og arbejder for sine drømme. Dette kan bekræftes, når man både på og uden for banen har kunnet opleve en Boldsen, der altid har sagt sin mening og er gået forrest med en inspirerende fightervilje, der har givet ham mange tæsk og endnu flere sejre. Joachim er lige nu aktuel med foredraget ”Færdig” og kan desuden bookes som gæstetræner.

Joachim Boldsen er kendt fra:

  • TV3 SPORT (2014-2015), kommentator
  • Færdig! (2014), Gyldendal
  • Boldsens Håndboldskole (2010), Gyldendal
  • Ærlig Talt (2007), Gyldendal
  • Herrelandsholdet i Håndbold (1998-2008)

Book Joachim Boldsen:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking for Joachim Boldsen. Book dit næste foredrag med Joachim ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Joachim kan også bookes som gæstetræner.