Send forespørgsel

Joan Ørting

Joan Ørting er Danmarks største og mest kendte parterapeut og sexolog, der især er kendt for et hav af bøger, for foredrag og fra sin egen virksomhed i København, hvor hun underviser i sexologi og parterapi. Hun har også i en årrække fungeret som Ekstra Bladets brevkasseredaktør.

Ønsker du at booke Joan Ørting til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Joan Ørting.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Joan Ørting

Joan Ørting er kendis-sexologen over dem alle og ekspert på sit felt. Joan, der har mange års erfaring og mange uddannelsesår bag sig, er både en sansende, personlig og meget levende foredragsholder. Joan er ærlig i sine fortællinger og har en masse spændende at berette om inden for både sexologi, selvværdsstyrkelse og parterapi.

Både som par eller som single, vil man uden tvivl gå derfra med adskillige aha-oplevelser til selvudvikling. Book et foredrag med Joan Ørting og bliv inspireret til at opnå dine personlige ønsker og komme tættere på dig selv.

Joan Ørting tilbyder følgende foredrag: ”Scener fra et ægteskab”, ”Kunsten at elske sig selv”, ”Kunsten at elske hinanden”, ”Villa, Volvo og vovhund, men hvad med erotikken?”, ”Energi på jobbet og glæde i hjemmet”, ”Skyggesider”, ”De fem kærlighedssprog” og ”Selvudviklingsforedrag for singler”. Flere af foredragene kan udføres som workshops og skræddersys til det enkelte publikum. Joan Ørting kan også engageres til at holde foredrag om et andet emne, som I sammen aftaler.

Joan Ørting er kendt fra

– Elsk dig selv – og bliv elsket (2014), Lindhardt & Ringhof

– Vær åben (2011), Lindhardt & Ringhof

– Hvad vil du ha’? (2009) Ekstra Bladets forlag

– Varm weekend, sex hele året (2008), Ekstra Bladets forlag

– Har du lyst? (2008), Lindhardt & Ringhof

– Varm på is (2007), TV2

– Ta’ mig – en bog om hverdagens forførelser (2007), Aschehoug

– Sexskolen (2006), TV3

– Brevkasseredaktør (2001-2011), Ekstra Bladet

Book Joan Ørting

Book et foredrag eller workshop med Joan Ørting ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Joan Ørting kan også engageres til målrettede opgaver.