Send forespørgsel

Joey Moe

Joey Moe er en af Danmarks helt store pop-idoler, der i flere år har stået øverst på den danske musikscene. Senest har den dansk-hawaiianske sanger udgivet albummet ”Klarsyn” med flere store radiohits i 2017.

Ønsker du at booke Joey Moe til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Joey Moe.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Joey Moe

Joey Moe har med sin fantastiske stemme og charmerende smil smeltet adskillige hjerter i tidens løb. Derudover har han beriget hele Danmark med hit på hit, der har fået anmeldere og radiostationer til at gå i ekstase. Joey er kendt som den bløde gadedreng, der fortæller ømme og smukke kærlighedshistorier indpakket i moderne popbeats. Desuden har Joey lavet hits både inden for soul og R’n’B, ligesom han har fungeret som sangskriver for flere kollegaer.

I Joey findes en alsidig og erfaren kunstner, der som populær sangstjerne er vant til at underholde på selv landets største scener. Med show, performance og et charmerende smil på læben, vil han blive et hit til jeres næste event. Book et navn, som alle kender, og som alle kan synge med på: Joey Moe!

Joey Moes største hits

 • Helt Okay feat. Barbara Moleko (2017)
 • Udenpå Indeni (2017)
 • Smukkest På En Søndag (2016)
 • Million (2014), 2 x platincertificering
 • Klar På Mig Nu (2014), platincertificering
 • Gi’ mig (2012), platincertificering
 • Skakmat (2011), guldcertificering
 • Dobbeltslag (2011), platincertificering
 • Gadedreng (2011), platincertificering
 • Du’ en ener (2010), guldcertificering
 • YO-YO (2009), platincertificering

Book Joey Moe

Book en koncert med Joey ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Joey Moe

Joey Moe gjorde sin entré på den danske pop-, soul- og R’n’B-scene i efteråret 2005, og det gik ikke stille af sig. Med sin allerførste single, ”Flip It (Like A DJ)”, strøg Joey Moe ind på Clubcharten og lå der i mere end tre måneder. Hitsinglen blev fulgt op af debutalbummet ”Moetown” i foråret 2006.

Joey Moe er født i 1985 i København og opvokset på Amager. I folkeskolen blev Joey hurtigt spottet som et sangtalent og blev derfor rykket til sangskolen Skt. Annæ, hvor han blev formelt skolet.

Musik har altid været en del af Joeys liv, og sang og dans sidder i blodet på ham. Det er medfødt, som det har været i flere generationer af familien Moe. Hans mor er sangerinden Lupe Moe, som sammen med søsteren, Lei Moe, har indspillet og optrådt med stort set alt der kan krybe og gå af danske musikere.

I 2009 udkom Joey Moe med storhittet ”YO-YO” som gik platin og desuden modtog han en lang række priser. Blandt andet ”Voice prisen 2009”.

Joey Moes andet soloalbum, ”Grib Natten”, kom på gaden i begyndelsen af 2010, derfra kom første singlen ”Jorden Er Giftig”. Siden har den populære sanger haft adskillige hits og er udkommet med flere albums: ”Fuldmåne” i 2011, ”Aurora” i 2013, ”Joey” i 2014 og senest “Klarsyn” i 2017.

Joey har også i en periode været fast dommer i sangprogrammet ”Voice Junior” på TV2.