Karen Thisted & Huxi Bach

…. Er stadig 2 Løse Kanoner! De to vandt radioprisen ”Den Gyldne Mikrofon” i 2010 og havde stor succes med deres fælles radioprogram på P3. Karen Thisted har siden udgivet flere bøger – heriblandt ”Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig” i 2015, mens Huxi Bach har været Danmark rundt med one-man showene ”HJÆLP” i 2014 og ”VALG” i 2016 samt med ”Huxi Bachs store kærlighed” fra 2012

Ønsker du at booke Karen Thisted & Huxi Bach til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Karen Thisted & Huxi Bach.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 46 15 37 00, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Karen Thisted og Huxi Bach

På tværs af en generationskløft spidder journalisten og forfatteren Karen Thisted sammen med satirikeren og samfundsdebattøren Huxi Bach, dagens Danmark i en original blanding af satire, anekdoter fra to turbulente liv og skarp politisk analyse med et glimt i øjet.

En aften hvor hverken bankdirektører, politikere eller kongehuset – eller Karen og Huxi selv for den sags skyld – kan vide sig sikre. Til gengæld er der garanti for grin og eftertænksomhed. Du kan booke Karen Thisted og Huxi Bach til et kort indlæg, men også med deres foredrag ”Den Løse Kanon”.

Book Karen Thisted & Huxi Bach her

Book et foredrag eller et indlæg med Karen Thisted & Huxi Bach ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Du kan læse mere om Huxi Bach og booke ham her.

Du kan læse mere om Karen Thisted og booke hende her.