Send forespørgsel

Karen Thisted


Journalist og forfatter Karen Thisted er mest af alt kendt fra ”Mormors Bordel” med Suzanne Bjerrehuus på TV2 samt for ”Den Løse Kanon” med Huxi Bach på P3 og også for hendes seneste bog ”Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig” fra 2015.

Ønsker du at booke Karen Thisted til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Karen Thisted.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Karen Thisted

Karen Thisted er uddannet journalist og kendt fra flere radio- og TV-programmer – ikke kun som medvirkende, men også som en af bagmændene. Både i ”Mormors Bordel” og på ”Den Løse Kanon”, der er de programmer, som flest mennesker forbinder Karen Thisted med, viste hun i sandhed, hvor nytænkende hun er.

Karen Thisted har også bevist sine evner som underholdende og skarp vært, der ikke lader nogle emner eller personer slippe fra hendes falkeblik. Det er samme egenskaber, hun drager over i sine foredrag, hvor hun er aktuel med ”Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig”, ”Den Løse Kanon” med Huxi Bach, ”Det skal mærkes at vi lever”, ”Er vi de eneste normale her?” og ”Kunst og Kærlighed”.

Karen Thisted er kendt fra

  • Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig (2015), Politikens Forlag
  • Så skal der leves (2013), Politikens Forlag
  • Mormors Bordel (2012), TV2
  • Den Løse Kanon (2009-2010), P3
  • Vikingen & Kameldriveren (2009), Politiken
  • Er vi de eneste normale her? (2008) Politikens Forlag
  • Du har rørt ved mit hjerte (2005), Politikens Forlag
  • Det skal mærkes at vi lever (2003), Politikens Forlag

Book Karen Thisted

Book et foredrag med Karen Thisted ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Karen Thisted

Karen Thisted kendes bedst på TV for at undersøge den prostituerede verden sammen med Suzanne Bjerrehuus i det prisvindende program ”Mormors Bordel” fra 2012, der blev rost for at fornye TV-genren. Derudover står hun også bag hit-programmet ”Den Løse Kanon” på P3, der i dens leveår i 2009-2010 høstede flere priser til hende og værtsmakkeren Huxi Bach.

Karen Thisted står også bag flere bøger, hvor af den seneste af dem ”Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig” udkom i 2015. Men også bogen før det, ”Så skal der leves”, der udkom i 2013, blev et hit, da den viste en helt ny side af Karen Thisted.

“Den første aften endte med, at Johannes Møllehave læste på sit værelse, indtil han faldt i søvn. Benny Andersen og jeg havnede på en restaurant, hvor vi dansede til klokken fire om morgenen(.) Jeg havde kun sovet i en times tid, da det bankede på døren, der stod Møllehave, iført lange bukser og tweedjakke.”

Sådan lyder et citat fra Karen Thisteds erindringsbog ”Så skal der leves!” fra 2013. Her får man også at vide, at ”Bid livet i låret!” er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv. I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren ”Det skal mærkes, at vi lever”.

Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967, har hun beskrevet Danmark. Karen Thisted er nu uddannet journalist og forfatter og havde bl.a. sin debut på ”Go’ morgen Danmark” på TV 2 sammen med Michael Meyerheim og efterfølgende var hun chef for Danmarks længst producerede underholdningsprogram ”Eleva2ren.”