Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør er en af landets mest aktive debattører og meningsdannere. Hun er aktiv i en lang række medier med fast spalteplads og egen blog for Berlingske Tidende. Senest har Lilleør udgivet bogen ”Købmanden” i efteråret 2015.

Ønsker du at booke Kathrine Lilleør til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kathrine Lilleør.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 46 15 37 00, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør er kendt som samfundsdebattør, forfatter og blogskribent med faste, dog kærlige meninger. Som foredragsholder er det samme etiske meninger, der kommer til overvejelse, så alle i publikum er sikret lidt at tænke over. Som udgangspunkt holder Kathrine Lilleør aldrig det samme foredrag to gange, men holder i stedet såkaldte collageforedrag, hvor hun stykker forskellige emner sammen á ca. 10 minutters varighed. Hun vælger emnerne undervejs, alt efter folks reaktioner.

Som tidligere medlem af Det Etiske Råd holder Lilleør en del foredrag om etik og ledelse for erhvervsledere og offentlige ledere i sundhedsvæsenet. Den svære samtale, værdibaseret og personlig ledelse har i flere år haft hendes særlige opmærksomhed. Foredragene rummer ofte sidekig til Søren Kierkegaards forfatterskab, især hvad angår mulighedens kunst og den enkeltes selvforståelse. Kathrine kan også bookes til målrettede foredrag.

Kathrine Lilleør er kendt fra

  • Købmanden (2015), Lindhardt & Ringhof
  • Lilleør! 50 meninger til tiden (2014), Bianco Luno
  • Kærlighed er (2013), Bianco Luno
  • Kvinde, hvorfor græder du (2009), Bianco Luno
  • Tro mod Tro (2005), People’s Press
  • Fra Hjerte til hjerte (2005), Gyldendal
  • Berlingske Tidende (1996-2016), kommentator og blogskribent

Book Kathrine Lilleør

Book et foredrag med Kathrine Lilleør ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Kathrine Lilleør

Hun er kendt som en engageret debattør og kommentator, og hun har skrevet en lang række artikler og kronikker. Hun er især kendt for bogen ”Tro mod tro”, som er en samtale med Naser Khader om tro, forskelle og ligheder.

Kathrine Lilleør har været medlem af Etisk Råd og formand for Grundskolerådet. Og hun har sideløbende bidraget til et antal antologier og bl.a. skrevet ”Fra hjerte til hjerte – Nye tolkninger af H. C. Andersens eventyr” og selvbiografien “Kvinde, hvorfor græder du”. Senest har man på boghylderne kunnet finde ”Købmanden”, der er et portræt af Hørkram-Schultz-stifteren Alex Buchardt Pedersen i 2015, ”Kærlighed er” fra 2013 samt ”Lilleør! 50 meninger til tiden”, der er en samling af hendes bedste debatindlæg på bloggen hos Berlingske.