Send forespørgsel

Kim Boye & Pernille Aalund

Pernille Aalund og Kim Boye tager greb om livet og forsøger at nå til en forståelse af de mekanismer, som på godt og ondt kendetegner den moderne mand og kvinde.

Ønsker du at booke Kim Boye & Pernille Aalund til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kim Boye & Pernille Aalund.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Kim Boye & Pernille Aalund – Parforhold

I en tid, hvor forskellen mellem kønnene igen er blevet genstand for en diskussion, som det kan være svært at finde hoved og hale i, kan et foredrag med Pernille Aalund og Kim Boye være med til at sætte tingene på spidsen.

For hvordan skal den maskuline mand holde fast i sin maskulinitet, når kvinden kræver, at han er blød? Og hvorfor sker der en ændring af de familiemæssige strukturer netop nu? Disse spørgsmål tager Pernille Aalund og Kim Boye under kærlig og bestemt behandling. For selvom de ikke altid er enige, giver de plads til forskelligheden – og det kan vi alle lære noget af.

Kim Boye & Pernille Aalund

Pernille Aalund og Kim Boye rendte ind i hinanden, da de begge var blevet voksne og havde gjort sig en masse livserfaringer, som de hver især rundhåndet delte ud. Kim Boye er en tidligere professionel fodboldspiller, der efter en opvækst i et hårdt og belastet miljø, blev pædagog og efterfølgende supplerede med en terapeutuddannelse for at arbejde med kriminelle unge. I dag arbejder han som coach for professionelle sportsfolk.

Pernille Aalund er et kendt ansigt i offentligheden, hvor hun både har givet den som chefredaktør, studievært, forfatter og foredragsholder. Sammen komplementerer Pernille Aalund og Kim Boye hinanden på sublim vis, når talen falder på kønsroller, jalousi og alt andet, der følger lige i hælene på kærligheden.

 

Pernille Aalund & Kim Boye, er det ikke dem fra…?

  • Pernille Aalund har været chefredaktør på magasinet Q
  • Pernille har været studievært på TV3s talkshows Mænd Ingen Adgang og Pernilles Univers
  • Kim Boye er sportschef i AB
  • Kim Boye er ophavsmand til konceptet Den mentale kriger

 

Endnu mere om Pernille Aalund & Kim Boye

Hvordan får du greb om dine drømme, og hvordan får du mulighederne og kræfterne til at føre dem ud i livet? Det kræver, at du tager ejerskab for dit liv. Ligesom det kræver, at både manden og kvinden gør sig tanker om deres roller i samlivet. For hvordan er det gået til, at manden og kvinden er gået imod deres oprindelige natur – og hvilke risici fører det med sig, når livet skal leves?

Pernille Aalund og Kim Boye tager greb om livet og forsøger at nå til en forståelse af de mekanismer, som på godt og ondt kendetegner den moderne mand og kvinde.