Send forespørgsel

Kim Boye

Kim bruger erfaringerne fra sit eget liv til at fortælle dig, at det er muligt at skabe sig andet og mere, end det du umiddelbart forestiller dig.

Ønsker du at booke Kim Boye til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kim Boye.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Kim Boye

Kim Boye er et komplet menneske, der har oplevet livet fra mange forskellige sider. Lige fra den hårde tid som barn i Ballerup til tiden som professionel fodboldspiller. Det gør hans foredrag særdeles interessante, hvor han svæver mellem fortællinger om det hårde liv og tilværelsen som ægtemand i en tid, hvor kønsrollerne er svært definerbare, og manden til tider kan føle sig fanget mellem det maskuline og det feminine.

Men mest af alt er Kim Boye en kilde til inspiration. Men sine videoer på Facebook, der går under navnet Den mentale kriger, giver Kim Boye ugentlige motivationstaler, som har til formål at vække tørsten i dig og give dig lyst til at gå i kast med livet på dets egne præmisser. Det er ærlig snak fra en ærlig mand, der helt oprigtigt ønsker at hjælpe folk med at vokse åndeligt.

Mere om Kim Boye

Kim Boye er født i 1967 og vokset op i et miljø, hvor alkoholmisbrug, kriminalitet, vold og prostitution var en del af hverdagen. Men Kim har formået at bryde den sociale arv, uden at han også af den grund har givet afkald på de erfaringer, som livet på kanten har givet ham. Det gør ham til et sammensat menneske, der har et unikt talent for at spotte muligheder i stedet for begrænsninger.

Som voksen og ungt menneske var Kim Boye en talentfuld fodboldspiller, men en skade satte en stopper for drømmen om en professionel tilværelse. I stedet tog Kim Boye en pædagoguddannelse og arbejdede i 12 år med unge kriminelle mennesker, mens han i dag bruger sin viden om sport og livet til at coache sportsfolk.

Kim Boye, er det ikke ham fra…?

  • Kim Boye er sportschef i AB
  • Kim Boye er ophavsmand til konceptet Den mentale kriger
  • Og så er Kim Boye naturligvis gift med Pernille Aalund

Book Kim Boye her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management bureau for Kim Boye. Du kan hyre Kim Boye ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Kim Boye

Som forfatter, succesfuld fodboldcoach, foredragsholder og inspirator for over 500.000 mennesker på Facebook og YouTube er der ikke nogen tvivl om, at Kim Boyes ord har stor vægt. Kim bruger erfaringerne fra sit eget liv til at fortælle dig, at det er muligt at skabe sig andet og mere, end det du umiddelbart forestiller dig. Du skal ikke lade dig begrænse af sociale forhold, men i stedet gøre dem til en del af dig og bruge de positive sider af dine dyrtkøbte erfaringer til at skabe dig et bedre liv. Så kan du nå dine drømme, rydde op i dine forhindringer og skabe drivkraft.