Send forespørgsel

Latin Fever

Få ægte sydamerikansk stemning til dit arrangement ved at booke de glade, energiske Latin Fever. Bliv ramt af latin-feberen!

Ønsker du at booke Latin Fever til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Latin Fever.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Latin Fever

Der er ikke mange orkestre i Danmark, der tør at kalde sig showband. Det forpligter. Latin Fever har gennem de senere år og mere end 160 koncerter opbygget et show, hvor timing, energi og spilleglæde i dén grad går op i en højere enhed.

LatinPop er den funky og særdeles dansevenlige musik med appeal til alle – her er salsatræning helt unødvendig. Her er brasilianske poprytmer, cubanske klassikere, det bedste fra reggae og ikke mindst en række af de store hits fra Santana, Gloria Estefan, Ricky Martin, Black Eyed Peas samt party klassikere fra Stevie Wonder, Michael Jackson og Outlandish.

En veltempereret cocktail af LatinPop, blandet og leveret af Latin Fever som det eneste band herhjemme. Her er ikke sparet på noget. I den store showudgave af Latin Fever, medvirker to latin dansere, der i samspil med bandet og ikke mindst publikum, får festen op i nye dimensioner.

Book Latin Fever

Book en koncert med Latin Fever ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Latin Fever

I front for bandet findes sangeren, Jean Paul, der imponerede dommerne i ”Voice” på TV2 i 2012, og som allerede har to solo albums og en kæmpe sceneerfaring i bagagen. Bag ham står et af de mest talentfulde navne i den Cubanske musikbranche, trombonisten Carlos Perez, som har valgt at slå sig ned her i landet. Hans virtuose stil og fantastiske power er et scoop for Latin Fever.

Adskillige firmaer, festivaler og spillesteder har gennem årene haft glæde af Latin Fevers kvaliteter – fra de små eksklusive arrangementer til de helt store spektakulære events. Du har f.eks. kunne opleve Latin Fever på både Langelandsfestival i 2006, Vig Festival i 2004, Skanderborg Festival i 2003 og Hangar Festival i 2005.

 

Latin Fever er:

Jean Paul Espinosa: Sang, guitar

Carlos Perez: Trombone

Mikkel Schnettler: Percussion & kor

Martin Finding: Guitar

Michael Heise: Keyboards

Henrik Raabo: Bas & kor

Rasmus Lund: Trommer