Send forespørgsel

Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard blev verdenskendt i 1996, da hun overlevede bestigningen af Mount Everest den 10. maj. Lene har siden været utrættelig i sin udbredelse af de mentale metoder, som hun har udviklet til at skabe fornyet håb og kontinuerlig kampgejst på daglig basis. Dertil har hun opnået stor anerkendelse og respekt i internationale sammenhænge på grund af sine nyskabende oplæg og seminarer om, hvordan vi mennesker kan programmere vores hjerner til succes. Lenes klienter mærker mobiliseringen af nye ressourcer under selve foredraget og kan tage enkle mentale metoder med sig – der hver eneste dag kan implementeres for at nå det, vi drømmer om i livet.

Ønsker du at booke Lene Gammelgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lene Gammelgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lene Gammelgaard

Du får enkle mentale værktøjer til at skabe fokus, mobilisere fornyet håb og kontinuerlig kampgejst – hver dag. Vigtigste “takeaway” er måske “Viljen til at lide” – grundsubstansen for innovativ succes.

Lene er gennem mere end 20 år en efterspurgt international foredragsholder. Forretningsfolk, ledere og mellemledere inspireres til at skærpe organisationens fokus og vække innovations-kampånd og vedholdenhed som en del af virksomhedskulturen. Lene leverer så meget mere end ord – hendes oplæg efterlader tilhørere verden over med fornyet håb og formlen på kontinuerlig kampgejst. Lene er international kendt som Top Motivational Speasker og inspirator med fokus på Human Innovation og NeuroLeadership. Lene udgav i 2015 bogen “To the Summit and Safe Return” globalt på www.amazon.com. Hendes anden bog om den livsændrende Everest-bestigning, afdækker i detaljer den “hjerneprogrammeringsmetode”, Lene opfandt og selv implementerede for at nå sine drømmes mål – og overleve, hvor andre bukkede under. NeuroLeadership som du og din organisation kan få indsigt i og selv implementere for at mobilisere vækst i disse radikale tider.

Du kender Lene Gammelgaard fra:

  • Valget er dit (2012), People’s Press
  • Mit Livs Kamp (2009), Politikens Forlag
  • Håbets Sejr (2000), Møntergården
  • Climbing High (1998), HarperCollins
  • Vejen til Toppen (1996), Aschehoug

Book Lene Gammelgaard

Book Lene Gammelgaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Lene kan engageres både som foredragsholder og konferencier på dansk, engelsk eller tysk.

Endnu mere om Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard er født i København og uddannet jurist og journalist, ligesom hun har taget yderligere kurser i psykoterapi. Allerede i 1991 startede hendes store interesse for klatring og blot 5 år senere – i 1996 – skulle hun have været den første kvindelige skandinav, der har besteget Mount Everest. Men ekspeditionen endte tragisk og flere mistede livet i denne enormt mediedækkede ulykke. Lene overlevede og tog vigtige livserfaringer med sig, som hun nu efterfølgende holder foredrag om. Ulykken på Everest har inspireret til adskillige film og dokumentarer, ligesom Lene efterfølgende skrev en bog ”Vejen til Toppen” eller ”Climbing High” om sine oplevelser. Bogen solgte over 1 millioner eksemplarer på verdensplan.

Siden dengang er Lenes popularitet strøget i vejret. Hun har udgivet adskillige bøger og holdt foredrag om sin unikke hjerneprogrammering, hvor tanken om succes kan være altafgørende. Hun har desuden skabt sig en karriere som Global Top Motivational Speaker og inspirator med fokus på Human Innovation og NeuroLeadership. Lene er dermed på forkant med den nyeste hjerneforskning og er derfor en eftertragtet foredragsholder inden for menneskelig udvikling og forandringer i organisationer.