Send forespørgsel

Linda Andrews

Linda Andrews blev for alvor kendt efter X-Factor-sejren i 2009. Den dygtige sangerinde har siden udgivet en del musik og har desuden skabt sig et stort navn inden for gospel. I 2017 udkom hendes seneste album “Linda Andrews”.

Ønsker du at booke Linda Andrews til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Linda Andrews.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Linda Andrews

Linda Andrews, vinder af X-Factor 2009, har i mange år været kendt i det danske gospelmiljø, som en dygtig solist og dirigent. Lindas inspiration som sanger kommer da også i høj grad fra gospelgenren, hvor hun gennem flere år har optrådt ved diverse koncerter og workshops.

Linda Andrews har en fantastisk stemme, og der blev gennem X-Factor-udsendelserne aldrig lagt skjul på fra dommernes side, at Linda, uden sammenligning, var en af de dygtigste deltagere.

Linda har en kraftfuld, nærværende stemme, og har mange års erfaring med gospelsang, korsang og julekoncerter landet over. En fantastisk sangerinde med en stor stemme – Linda Andrews!

 

Linda Andrews’ største hits:

  • Save Your Love For Me (2017)
  • Amazing (2013)
  • Jeg Gi’r Dig Tid (2013)
  • Save Me (2013), feat. TFX
  • Tænder Et Lys (2009)
  • Into The Light (2009)
  • Det Bedste Til Sidst (2009), platincertificering

 

Book Linda Andrews

Book en koncert med Linda Andrews ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Linda Andrews

Linda Andrews, der oprindeligt er fra Færøerne, deltog i 2009 i X-Factor på DR1, hvor hun løb med førstepladsen og alle danskernes hjerter. Før programmet har hun fungeret som korsanger for både Johnny Logan, Carola og DJ Aligator. Med det var først efter X-Factor-sejren, at hendes solokarriere for alvor gik i gang.

Linda har gjort sig en stor karriere som både korleder og solist inden for gospel. Udover både at have været korleder for Copenhagen Gospel Singers og Absolute Gospel Singers, har Linda også været at opleve til adskillige jule- og kirkekoncerter landet over.

Som solist bevæger Linda sig gerne inden for soul og pop. Hun har udgivet flere plader – den første under titlen “Revelation”, som blev præmien efter sejren i X-Factor. Efterfølgende er også udkommet “Into The Light” i 2009, “Tænder Et Lys” i 2009, “A Merry Little Christmas” i 2011, “Singles Collection” i 2013 og “Linda Andrews” i 2017.