Send forespørgsel

Line Friis Frederiksen

Line er eventyrer, biolog, tv-vært, forfatter, bjergbestiger og selvstændig.

Ønsker du at booke Line Friis Frederiksen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Line Friis Frederiksen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Line Friis Frederiksen

Line Friis Frederiksen har kastet sig ud i mange projekter i sit liv og er blandt andet kendt fra programmerne Viden Om og Danmark – Kyst til Kyst på DR og Deadly Dilemmas på Discovery Channel. Hun formidler indsigtsfuldt, levende, nærværende og med humor – også om svært forståelige emner. Line lever af at lave tv, holde foredrag, skrive bøger og holde kurser i formidling og præsentationsteknik.

Derfor skal du booke Line Friis Frederiksen

Line er en ualmindeligt vidende, levende og nærværende foredragsholder. Hun formidler om videnskab, hjernen, mennesker og rejser med stor intensitet og indlevelse. Du går fra et foredrag med Line både klogere, forundret og godt underholdt.

Book Line Friis Frederiksen

Line Friis Frederiksen kan bookes til lukkede arrangementer hos Tajmer Booking & Management. Book Line Friis Frederiksen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.