Send forespørgsel

Linie 3


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/tajmer.dk/public_html/administrator/wp-content/themes/tajmer.dk/single-artists.php on line 34

En af Danmarks absolut største satiriske trioer, der ligger tungt på den danske underholdningsscene, og har gjort det længe. Linie 3, der er et vigtigt element i dansk satire, udkom senest med showet ”Linie 3 LIVE 2013”.

Ønsker du at booke Linie 3 til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Linie 3.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Linie 3

Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje er klar til at indtage firmaarrangementer, konferencer, julefrokoster mv. Med deres velkendte glimt i øjet, fører de 3 entertainere på vanlig vis deres publikum gennem et top-underholdende show, der bygger på humor og musikalitet i skøn forening. Deres show bakkes op af et seks mand stort orkester.

Gæsterne vil opleve en af Danmarks absolut største og mest succesfulde entertainment-grupper gennem tiden, og de giver som altid alt, de har i sig for at underholde, charmere og tryllebinde gæsterne med deres unikke kemi og humor. Showet er et udpluk af Linie 3’s mest succesfulde og velkendte evergreens tilsat nyt repertoire anno 2014.

Linie 3, er det ikke dem fra … ?

  • Linie 3 LIVE (2013), show
  • 25 års Jubilæumsshow (2004), show
  • Rundrejsen (2001), show
  • Adskillige shows (1979-2016)

Book Linie 3 her

Linie 3 kan bookes til lukkede arrangementer hos Tajmer Booking & Management. Book Linie 3 til musikalsk underholdning og entertainment i særklasse ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Linie 3

Linie 3 er essensen af dansk satire og entertainment. De tre komikere Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje er ikke kun helt fantastiske hver for sig, men når de slår pjalter, jokes og humør sammen, bliver det en utrolig unik blanding, der stryger direkte til toppen af dansk underholdning i en særskilt klasse for sig.

Linie 3 mødtes oprindeligt i 1979 på Aarhus Teater, hvor der opstod kemi, humor og glæde mellem medlemmerne. Den første optræden var for kun 50 mennesker, men siden er der løbet meget vand gennem møllen og med en unik, personlig stil af komik og musik, er de blevet intet mindre end et nationalklenodie. Trioen var senest på turné med deres anmelderroste ”Linie 3 LIVE 2013”, der solgte mere 150.000 billetter og de optrådte med hele 110 shows rundt omkring i landet.

Book Danmarks mest succesrige trio til dit næste arrangement!