Send forespørgsel

Martin Veltz

Martin Veltz, der er kendt fra ”Kør Hjem med Veltz” på Radio 100, er en af de meget erfarne comedy-kræfter på dansk jord. Veltz har haft stor succes som stand-up’er, idémager og publikumsopvarmer, hvilket han alt sammen gør i lun, tempofyldt og smadder sjov stil.

Ønsker du at booke Martin Veltz til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Martin Veltz.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Martin Veltz

Martin har i mange år været en dygtig og eftertragtet publikumsopvarmer, der skulle sørge for, at stemningen var helt i top, inden kameraerne rullede. Han har varmet op under humøret til næsten alle typer TV- og stand-up shows og anses for én af Danmarks bedste. Senest har Martin været fast opvarmer på TV2-hittet “Live fra Bremen” og “Den Blinde Vinkel”.

Martin Veltz er yderligere en erfaren komiker med sublim publikumsforståelse og stilsikker timing. Stilen er fysisk og billedskabende med masser af energiske jokes. Derfor kan Martin også sikre underholdning i meget høj klasse til selv blandede publikumsgrupper. Martin Veltz kan også bookes som vært eller med foredraget ”SOCIAL INTELLIGENS”.

Martin Veltz, er det ikke ham fra … ?

  • Kør hjem med Veltz (2013), Radio 100
  • Masterchef (2012), TV3
  • De fire elementer: Jord (2011), one-man show
  • WipeOut (2009-2012), Kanal 5, vært
  • Morgenfabrikken, (2009) The Voice

Book Martin Veltz

Martin Veltz kan bookes til et stand-up show, som opvarmer eller vært gennem Tajmer Booking & Management ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Martin Veltz kan også bookes med sit foredrag ”SOCIAL INTELLIGENS”.

Endnu mere om Martin Veltz

Martin Veltz kan opleves som både stand-up komiker, TV- og radiovært. Han debuterede på det legendariske DIN’s i 1995 og har optrådt lige siden.

Veltz har været anker og vært på Danmarks største kommercielle radiostation NOVA FM’s populære morgenshow “NOVA morgen” samt på The Voice, hvor han lavede morgenshowet “Morgenfabrikken” med Uffe Holm og Christiane Schaumburg-Müller. Ydermere kendes han fra fredagsshowet “Hjem med Bernhard & Veltz” og “Zulu Comedy Festival Radio” med Michael Bernhard samt som vært på Radio 100’s eftermiddagsprogram “Kør Hjem med Veltz”.

På TV deltog Martin for første gang i Masterchef og blev nummer 5 ud af 42, selvom han aldrig har lavet mad før. Martin var også i en årrække sammen med Uffe Holm som det faste kommentatorpar på Kanal 5’s seermagnet “Wipeout” i 1. og 2. sæson og senest “Vinter Wipeout”. Veltz har også deltaget i “Zulu zHit Parade” i to sæsoner, og medvirket tre gange i “Stand-up.dk” og desuden været to gange vært på “DM I Stand-up”.

2011 blev året hvor Martin Veltz tog hul på sit første soloprojekt – ”De Fire Elementer”. Det er verdens første comedy quadrologi, hvor hvert show tager udgangspunkt i hvert af de fire elementer: JORD, LUFT, ILD og VAND. I 2009 var Martin med på hele to landsdækkende teaterturnéer. Først som opening-act i “The Uffe Holm Show 3”. Og derefter som vært i “Bytte, Bytte Købmand” med Thomas Hartmann og Anders Matthesen. Dermed nåede Martin at optræde for mere end 120.000 publikummer i 2009.

Martin Veltzs foredrag

  • SOCIAL INTELLIGENS

Efter over 15 år i mediebranchen som bl.a. publikumsopvarmer, har Martin Veltz en kæmpe publikumsforståelse, der gør, at han meget hurtigt kan aflæse og forstå sit publikum. Martin er på det nærmeste ekspert i at nå ud til et blandet publikum med forskellige kulturer, aldersgrupper og baggrunde og alligevel skabe en energisk stemning. Han deler med glæde ud af sine erfaringer i foredraget ”SOCIAL INTELLIGENS”, som kan bookes lige nu. Foredraget tager som udgangspunkt 1 time, men kan tilpasses det enkelte arrangement og kan skræddersys til både ansatte og kollegaer, til ledere og formidlere eller med fokus på kundeplejen.