Send forespørgsel

Master Fatman

Master Fatman – Tykmesteren – er formentlig landets eneste kosmiske konferencier, bankovært, foredragsholder og DJ. Han er kendt fra radioprogrammerne ”JAZZmosfæren” på P8 – Jazz hver lørdag kl. 14.00 og "Croque Monsieur" hver søndag kl. 7.00 på Radio24syv.

Ønsker du at booke Master Fatman til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Master Fatman.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Master Fatman

Morten Lindberg blev kendt som Master Fatman i 1986, og har siden da været en af landets mest efterspurgte DJs på klubber, til festivaler, events og andre fester, hvor der ønskes velvalgte hits med kærlighed og god karma. Fatman er altid velforberedt og i godt humør, hvilket skaber den fantastisk positive stemning, som Fatman er kendt for.

Med Fatman får du den mest positive energi og god karma tilsat kærlighed og fed musik. Hvis nogen kan bære den ofte misbrugte betegnelse “kultfigur”, må det være Fatman alias Morten Lindberg. Han er indbegrebet af god karma og som DJ er han ligeså kosmisk og altfavnende, som når han underholder på anden måde. Master Fatmans pladesamling spænder fra tyske schlagere og disco til det mest svedige, sorte 70’er funk og groovy jazzmusik, og kører også i fast, rytmisk rutefart mellem Brasilien, Indien og Jamaica.

Fatman er lige nu aktuel med foredragene ”Sundhedsledelse – på den fede måde”, ”Kvinder, kærlighed og livskvalitet” og ”Kosmisk banko”.

Morten Lindberg er også aktuel med radioprogrammet “Croque Monsieur”, hvor han sætter alpehuen på sned, tager baguetten under armen og disker op med Danmarkshistoriens første frankofile morgenprogram.Croque Monsieur er programmet, hvor lytterne bringes ajour med debatten i Paris, og man ikke skal skamme sig over at nyde et godt glas Chateau de la Gravelle 2011 til sin omelet med landskinke fra Alsace. Så sig ”bonjour” til din morgen med Croque Monsieur.

Master Fatman er kendt fra:

  • Croque Monsieur (2016-nu), Radio24Syv Podcast
  • JAZZmosfæren (2015-nu), P8-Jazz DR
  • Dit hjem i vores hænder (2014), Kanal 5
  • Skiskolen (2013), TV2
  • Master Fatman (2011), Lindhardt & Ringhof
  • Vild med dans, (2006) TV2
  • Lindberg Hemmer Foundation
  • Master Fatman and his Freedom Fighters

 

Book Master Fatman

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Master Fatman. Book Master Fatman som DJ, foredragsholder eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Se mere her: masterfatman.dk