Send forespørgsel

Master Fatman

Master Fatman – Tykmesteren – er formentlig landets eneste kosmiske konferencier, bankovært, foredragsholder og DJ. Han er desuden kendt fra radioprogrammerne ”JAZZmosfæren” på P8 Jazz og “Croque Monsieur” på Radio24syv.

Sidstnævnte danner også grundlag for et helt nyt foredrag: Den Sprøde Herre

Ønsker du at booke Master Fatman til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Master Fatman.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Master Fatman

Morten Lindberg blev kendt som Master Fatman i 1986, og har siden da været en af landets mest efterspurgte DJs på klubber, til festivaler, events og andre fester, hvor der ønskes velvalgte hits med kærlighed og god karma. Fatman er altid velforberedt og i godt humør, hvilket skaber den fantastisk positive stemning, som Fatman er kendt for.

Master Fatman har en af landets største pladesamlinger og bruger en stor del af sin vågne tid på at tjekke musik ud. Hans ører er store – meget store – og han er åben overfor mange forskellige genrer. Hans samling indeholder derfor alt fra tyske schlagere fra 70’erne, til tung afro, vild brazil, svedig latin, dyb funk, groovy jazz, dansabel reggae, elegant disco og meget, meget mere.

Med Fatman får du den mest positive energi og god karma tilsat kærlighed og fed musik. Hvis nogen kan bære den ofte misbrugte betegnelse “kultfigur”, må det være Fatman alias Morten Lindberg. Han er indbegrebet af god karma og som DJ er han ligeså kosmisk og altfavnende, som når han underholder på anden måde.

Han kan både spille stilfuldt, loung’et og super elegant til din reception, fernisering eller eftermiddagsarrangement. Fatman sætter også gerne din fest, dit bryllup eller din firmafest i gang. Hans pladetasker er fyldt med masser af gamle fede hits, lidt latin og brasiliansk og så det bedste af det nye. Kodeordene er ”udsøgt” og ”kvalitet”.

Når du booker Master Fatman som DJ, kan han også optræde med en cubansk congaspiller, en jazzet trompetist eller saxofonist. Ligesom han kan have sine brasilianske samba-dansere med, hvis du er nervøs for om festen er vild nok. De kan også undervise i samba, så det hele bliver meget varmt og ret vildt.

Morten Lindberg er aktuel med radioprogrammet “Croque Monsieur”, hvor han sætter alpehuen på sned, tager baguetten under armen og disker op med Danmarkshistoriens første frankofile morgenprogram. Croque Monsieur er programmet, hvor lytterne bringes ajour med debatten i Paris, og man ikke skal skamme sig over at nyde et godt glas Chateau de la Gravelle 2011 til sin omelet med landskinke fra Alsace. Så sig ”bonjour” til din morgen med Croque Monsieur.

 

Udover som DJ og foredragsholder, kan Master Fatman desuden fungere som moderator, ordstyrer og konferencier, og ikke mindst som bankovært eller quizmaster.

 

Kosmisk Banko

Kosmisk banko er en ny frisk måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration. Master Fatman bringer et hold af runnere med sig til Kosmisk Banko.

Master Fatmans Store Musik Quiz

Du kan også booke Master Fatmans Store Musik Quiz – med mulighed for at skræddersy emne valgene til lige dig og dine – og selvfølgelig med Runde-pige.

 

Master Fatman er kendt fra:

  • Smagen Af Danmark (2018-2019), DR2
  • “Croque Monsieur – Bordets franske glæder og andre kostmæssige unødvendigheder!” Kogebog, (2017)
  • Croque Monsieur (2016-nu), Radio24Syv Podcast
  • JAZZmosfæren (2015-nu), P8-Jazz DR
  • Dit Hjem I Vores Hænder (2014), Kanal 5
  • Skiskolen (2013), TV2
  • Master Fatman (2011), Lindhardt & Ringhof
  • Vild Med Dans, (2006) TV2
  • Lindberg Hemmer Foundation
  • Master Fatman and his Freedom Fighters

 

Book Master Fatman

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Master Fatman. Book Master Fatman som DJ, foredragsholder eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.