Send forespørgsel

Medina

En af Danmarks helt store sangerinder, som de færreste har kunnet undgå, når hun både i radio og på TV har optrådt med sine populære hits. Medina har senest været på turné rundt i Danmark i 2015 samt aktuel med 2016-albummet ”We Survive”.

Ønsker du at booke Medina til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Medina.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Medina

Hvem kender endnu ikke dronningen af dansk pop og R&B? Hun har performet med hit efter hit efter hit, der stadig ofte er gengangere på radiostationer i hele landet. Hun har vundet og været nomineret til utroligt mange priser i både ud- og indland. Med over 500.000 solgte singler har Medina for længst markeret sig som en af de største sangerinder i nyere tid og en af de dygtigste performere herhjemme.

Hvem kan sige sig fri fra at have nynnet med på enten ”Ensom”, ”For altid” eller en af de mange andre hits, som Medina står bag? Hvis du booker den dygtige sangerinde, er du uden tvivl sikret en kunstner, som hele publikum kender og kan synge med til. Hun er med mange optrædener bag sig en af de mest professionelle kunstnere på den danske scene og vil sætte gang i en fest til netop jeres arrangement.

Medinas største hits

  • Lyser i mørke (2012), guldcertificering
  • 12 dage (2012), guldcertificering
  • 10 (2011), platincertificering
  • Synd for dig (2011), platincertificering
  • For Altid (2011), platincertificering
  • Velkommen til Medina (2009), platincertificering
  • Kun for mig (2009), platincertificering
  • Ensom (2009), platincertificering
  • Vi to (2009), platincertificering

 

Book Medina

Book en koncert med Medina ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Medina

Medina har været på alles læber, siden hun i 2009 udkom med singlerne ”Velkommen til Medina”, ”Kun For Mig”, ”Ensom” og ”Vi To”, der alle er fra samme album. Lige siden har man ikke kunnet sige dansk pop uden at nævne Medina. Flere af hendes singler endte med at få platincertificering, og hun blev hurtigt kendt for sin lækre stemme, et altid uovertruffen og overraskende sceneshow og ikke mindst genkendelige tekster, man kan synge med på.