Send forespørgsel

Mette Lisby

Mette Lisby er en af dansk komiks største kvindelige begavelser og har siden dansk stand-up startede, ligget som en af de øverste og dygtigste af slagsen. Man forstår hvorfor, når man oplever hendes seneste one-woman show ”F#CK!!! JEG ER I 40’erne!”

Ønsker du at booke Mette Lisby til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mette Lisby.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mette Lisby

Mette Lisby er en erfaren dame på de danske comedy scener. Hun har efterhånden været med i flere årtier – både på og bag ved scenen. Hun er sin generations absolut sjoveste talerør og ved præcis, hvad folk vil have. Mette Lisby leverer med vanlig begavet stil, hylende morsomme betragtninger af vores liv. Mette Lisby har flere værtsroller bag sig samt optrædener på engelsk, hvorfor hun uden tvivl vil brillere som konferencier eller med stand-up på engelsk.

  • ”Mette Lisby er skarp, skrap og skøn” – Politiken, 4 hjerter (2013)
  • ”Mette Lisby formår stadig at fængsle sit publikum efter sit lange fravær på den danske stand up scene. […] Hun fanger stadig sit publikum med små tvistede indblik i hendes verden – både nu og i bakspejlet. Det og en fantastisk mimik gør, at hun stadig holder 100 %.” – Publikum via Ticketmaster, 4 stjerner (2013)

Mette Lisby, er det ikke hende fra … ?

  • F#CK!!! JEG ER I 40’ERNE! (2013), one-woman show
  • Det er svært at bevare pessimismen – men jeg prøver (2011), People’s Press
  • Knock Out (2004), TV2, vært
  • One Woman Comedy Show (2001), one-woman show
  • Klinkevals (1999)
  • FC Lisby (1999), TV2, sketchshow
  • Ugen Der Gak (1997), TV2, vært

Book Mette Lisby her

Book dit næste stand-up show med Mette Lisby ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Mette Lisby kan også engageres som konferencier eller vært samt på engelsk.

Endnu mere om Mette Lisby

Mette Lisby har i årevis været fast klummeskribent i Søndagsavisen. De utallige sjove betragtninger blev senere til bogen “Det er svært at bevare pessimismen – men jeg prøver” på People’s Press. En bog, der bærer præg af Mette’s velkendte humoristiske og elegante stil.
Danmarks ukronede komikerdronning, Mette Lisby, var en del af den bærende kvindelige kraft i dansk stand-ups fødsel. Med deltagelse i både ”Stand-up.dk”, ”Linen ud” og ”Ugen Der Gak” blev hun en fast del af det danske stand-up begreb. Som både TV-vært og skuespiller – i Jane Aamunds ”Klinkevals” fra 1999 – gjorde hun sig selv ekstra bemærket som en talentfuld og morsom kvinde, hvilket hun også modtog flere priser for.

Mette Lisby havde flere efterfølgende værtsroller og turnerede også med sit første stand-up show ”One Woman Comedy Show” i 2001 til store roser. I den seneste tid har Mette Lisby boet i Los Angeles, hvorfor vi ikke har set så meget til hende på dansk jord. Men hun fungerer stadig som komiker, hvor hun bl.a. skriver manuskripter og er idégenerator på flere både danske og udenlandske produktioner. Gennem flere år har Mette optrådt på engelsk, og været den eneste danske komiker, der har været at finde på TV skærme i både USA, England og Australien med sit stand-up show.

I efteråret 2013 vendte Mette dog tilbage i topform med sit anmelderroste one-woman show: “F#CK!!! JEG ER I 40‘ERNE!”. Den dygtige og erfarne komiker kan stadig bookes til shows og stand-up herhjemme.