Send forespørgsel

Michael Jackson Tribute

Legenden, myten og popikonet Michael Jackson er uden tvivl noget af en opgave at kopiere. Men det danske tributeband kommer unægtelig ganske tæt på!

Ønsker du at booke Michael Jackson Tribute til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Michael Jackson Tribute.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Michael Jackson Tribute

Når forsanger og Michael Jackson-kopi, Peter Andersen, moonwalker ind på scenen og leverer en vocalpræstation i topklasse, bakket op af det sammentømrede, velspillende band, er du ikke i tvivl: The King of Pop er født på ny!

Genoplev numre som ”Bad”, ”Beat It”, ”Black Or White”, ”Billie Jean”, ”Thriller”, ”Blood On The Dancefloor”, ”Dirty Diana”, ”Don’t Stop Till You Get Enough”, ”Man In The Mirror”, ”Remember The Time”, ”Rock With You”, ”The Way You Make Me Feel”, ”Wanna’ Be startin’ Something”, ”You Rock My World” og mange flere.

Bandet leverer den bedste popstemning og the greatest hits fra kongen af pop. Syng med og følg med, når en af musikkens største genier hyldes i form af Michael Jackson Tribute.

Book Michael Jackson Tribute

Book en koncert med Michael Jackson Tribute ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Michael Jackson Tribute

I 2004 realiserede fire garvede musikere fra København en drøm. De ville lave det ultimative jamband med en artist, som ingen andre havde turdet røre ved: Michael Jackson. De tog udfordringen op og skabte et uimodståeligt show.

Det var det samme hold, der tidligere stod bag Tina Turner jam. Det bestod af Claus Langeskov, Kim Johansen og Jesper Hofmann og frontfiguren var ingen ringere end Peter Andersen, bedre kendt som Drama Queen, der vandt det Danske Melodi Grand Prix i 2007.

Bandet begejstrede publikum landet over med langt over 100 koncerter.

Da Peter vandt grandprixet, besluttede han sig for at koncentrere sig om karrieren som Drama Queen og sine fantastiske Drag Shows – så Tina Turner jam og Michael Jackson jam blev stillet i bero på ubestemt tid.

Efter Michael Jacksons tragiske og helt uventede død i 2009, blev bandet på utallige opfordringer gendannet for at hylde og mindes den største poplegende nogensinde. Bandet hedder nu Michael Jackson Tribute.