Send forespørgsel

Michèle Bellaiche

Michèle Bellaiche, der er kendt som hele Danmarks ”Go’ aften Danmark”-vært er ikke kun en behagelig og skøn TV-personlighed, men kan også engageres som foredragsholder.

Ønsker du at booke Michèle Bellaiche til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Michèle Bellaiche.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Michèle Bellaiche

Michèle Bellaiche kender vi alle fra de aftener, hvor hun med godt humør og energi toner frem på skærmen i ”Go’ aften Danmark”. Med interviews med alle lige fra Jønke til Robbie Williams, er Michèle ikke kun modig og professionel, men også fuld af gå-på-mod og klar på nye udfordringer.

Hvis I søger en tankevækkende foredragsholder, der desuden er morsom og underholdende, så er Michèle lige sagen. Efter mange år foran kameraet kender Michèle sit publikum godt og den dygtige journalist ved lige, hvordan et indslag skal skæres, så det bliver spændende, interessant og kan give publikum lidt med hjem. Book et foredrag med Michèle Bellaiche og oplev en charmerende personlighed, der er let at relatere til og får alle publikummer med.

Michèle Bellaiche er lige nu aktuel med foredraget ”Sådan får jeg det bedste frem i andre” til virksomheder og firmaer om kommunikation og arbejdsglæde.

Michèle Bellaiche er kendt fra

– Bedste Kvindelige TV-vært (2010), læserafstemning, Billedbladet

– Go’ Aften Danmark (2006-nu), TV2

– Klamphuggerne (2008-2009), TV2

– Station 2, TV2

– TV2 Nyhederne (1998), TV2

– Vært på adskillige arrangementer i kongehuset m.m.

Book Michèle Bellaiche

Book Michèle Bellaiche som foredragsholder ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Michèle kan også engageres som vært eller konferencier.

Endnu mere om Michèle Bellaiche

Michèle er uddannet journalist og gjorde sin debut, da hun blev ansat ved TV2. Hun har medvirket som vært og reporter ved adskillige arrangementer samt på en del TV2-programmer. I starten kunne man især se hende på TV2 Nyhederne, men siden er hun gået til stålet og har stået ansigt til ansigt med både forbrydere og svindlere i de to TV2-serier ”Station 2” og ”Klamphuggerne”. Siden 2006 har Michèle Bellaiche været vært på ”Go’ aften Danmark” på TV2 – en værtsrolle, der fik Billedbladets læsere til at kåre hende som ”Bedste Kvindelige TV-vært 2010”.

Michèle stammer fra en familie med en fransk far og en dansk mor. Hun taler flydende fransk, og har også undervist på aftenskole.