Send forespørgsel

Mikael Wulff

Mikael Wulff er en af Danmarks nok mest skævt tænkende komikere, der fra nye vinkler og i nyt lys kan tage hverdagsemner op på en hidtil uset måde. Dette beviser han bl.a. i ”Wullfmorgentaler”-striben i Politiken, hvor han er bagmand samt med one-man showet ”Mand i Problemer” fra 2013.

Ønsker du at booke Mikael Wulff til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikael Wulff.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikael Wulff

Ingen kan bedre end Mikael Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden. Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter.

Men egentlig er Mikael Wulff en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det underfundige til det direkte og altfavnende. Han taler både om sine personlige oplevelser med en støvsuger og om sex og kærlighed på en måde, så alle der har oplevet nogle af delene kan genkende det. Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentlig er skruet sammen.

Mikael Wulff, er det ikke ham fra … ?

  • Mand i problemer (2013), one-man show
  • Dolph & Wulff (2005-2006), DR2
  • Wulffmorgentaler (2005-2016), Politiken & DR2
  • Langt fra Las Vegas (2001), TV 2 ZULU

Book Mikael Wulff her

Du kan booke et stand-up show med Mikael Wulff ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Mikael Wulff

For år tilbage skabte Mikael Wulff tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler” sammen med tegneren Anders Morgenthaler. Striben kan hver dag opleves i Politiken og i store dagblade i resten af Skandinavien – og desuden også læses på engelsk. Wulffmorgenthaler har undervejs udviklet sig til en række originale og skelsættende TV-succeser: Først da han og Morgenthaler førte deres skæve univers fra tegneserierne ind i TV’et med dundersuccesen ”Wulffmorgenthaler” og senere som den anden halvdel af det populære par ”Dolph og Wulff”, hvor han sammen med den ninja-elskende, hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden.

Mikael Wulff var i 2010 aktuel med det stærkt kulturpolitiske – og kritiske satireshow “Et spark i løgsuppen” sammen med Jonatan Spang og har siden leveret de to one-man shows “Mikael Wulff forklarer alt”, der fik Berlingske Tidende til at beskrive ham som “den tænkende mands ståopkomiker, hvis styrke dels ligger i en eminent evne til at tage alle sprogets uendelige rækker af klichéer på ordet med en nærmest snurre snupsk insisteren og en storm p´sk evne til at få øje på det dobbelttydige”, og det ligeledes anmelderroste one-man show “Mand i Problemer” fra 2012.