Send forespørgsel

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er et lysende talent inden for dansk comedy. Trods sin unge alder har han allerede slået sit navn fast i branchen, og han er som skabt til at stå på de skrå brædder og træne sit publikums lattermuskler. Mikkel Klint Thorius er særlig kendt for sin evne til at mikse hverdagens trivialiteter og samfundsudfordringer sammen i ét og samme show.

Allerede tilbage i 2013 stod det klart, at Mikkel Klint Thorius ville blive en stjerne på stand up-himlen. Her endte han i finalen, og senest i 2017 vandt han ’Comedy Fight Club’ og blev nomineret til Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’.

Derfor skal du booke Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er garant for et godt grin – og hans materiale henvender sig til en bred skare. Med en stor portion navlepilleri og selvironi formår han at fange sit publikum på en uhøjtidelig facon, hvor han også behandler sin egen generation og samfundet med et drys af Thorius-humor.

Kan Mokai, overvågning og politikere smelte sammen? Det kan de i Mikkel Klint Thorius’ show. Der er en lethed, et overskud og en ukuelig charme, når han træder ind på scenen – for der skal ikke så meget til at finde alt det sjove her i livet. Det viser Mikkel Klint Thorius i hvert fald på bedste vis.

Mikkel Klint Thorius, er det ikke ham fra?

  • Comedy Fight Club
  • Nørgaards Netflix
  • Hvid Skyld
  • TV2’s Testkaninerne

Book Mikkel Klint Thorius

Du kan engagere Mikkel Klint Thorius ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Endnu mere om Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har en befriende let tilgang til livet. Han tager så at sige én dag ad gangen og forfølger sine drømme. Derfor har han heller ikke fundet en plan b endnu, selvom hans lærer-forældre bad ham finde en plan b, da han overraskede dem med sin nye karrierevej som komiker.

Med tømmermænd og en bold som cocktail får Mikkel Klint Thorius meget af sit materiale fra sin hverdag, der eksempelvis byder på 7-mandsfodbold, selvom han efter en årrække som amatørspiller stadig ikke mestrer sporten.