Send forespørgsel

Morten Breum

Morten Breum er en af Danmarks største DJ’s, der også har gjort international karriere. Morten Breum har haft adskillige hits, hvoraf de seneste har været ”Beautiful Heartbeat” (2016), ”Stickup” og ”Himalaya” (2015). Desuden er Morten at opleve til flere af landets største festivaler – i 2016 kunne Morten opleves på en omfattende international tour.

Ønsker du at booke Morten Breum til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Morten Breum.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Morten Breum

Med over 300.000 likes på Facebook er Morten Breum en yderst populær DJ – både i ind- og udland. Aarhus-drengen, der nu bor i USA, har en fanskare, der strækker sig både fra Mexico og Spanien til USA og Danmark. Han har samarbejdet med nogle af de største stjerner – fra Nik & Jay til David Guetta.

Morten Breum har spillet til de vildeste fester med store publikumsmængder over hele kloden. Hver eneste gang har han skabt fede beats, lækre rytmer og på alle måder sørget en helt uforglemmelig, fantastisk stemning. Han kan gøre det samme til netop dit event. Book en koncert med en af Danmarks populæreste DJs, der efterhånden er ved at vokse sig for stor til Danmark. En aften med Morten vil uden tvivl betyde et brag af en musikalsk oplevelse fra en berejst musiker med fingeren på pulsen, og som ved, hvad der fungerer – både i Danmark og i udlandet.

Fest med på international manér, når Morten Breum fyrer op for dansegulvet og byder på musik, som man bare ikke kan stå stille til.

Morten Breums største hits

– Beautiful Heartbeat (2016)

– Himalaya (2015)

– Stickup (2015)

– Look Closer – feat. Paul Aiden (2013), guldcertificering

– Larva (2012), guldcertificering

– Ingen Anden Drøm – feat. Pegboard Nerds (2012)

– Every Time (You Look At Me) – feat. Sisse Marie (2010), guldcertificering

– I Like It – feat. Camille Jones (2010)

– Domestic – feat. Nik & Jay (2010), guldcertificering

 

Book Morten Breum

Book en koncert med Morten Breum ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.