Send forespørgsel

Morten Hilmer

Du kunne opleve Morten Hilmers dokumentar “Jagten på det perfekte skud” på DR1. Morten Hilmer er tidligere Siriuspatrulje-fører og har haft stor succes som naturfotograf i Grønland. Hans eventyr har været omtalt af bl.a. BBC Earth og BBC World Service. Morten har også grundlagt Naturforlaget og står bag børnebogen ”Rævehvalpen”, ligesom han i 2017 udgav endnu en bog om hans naturoplevelser.

Ønsker du at booke Morten Hilmer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Morten Hilmer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Morten Hilmer

Morten Hilmer var med i Forsvarets specialstyrke, Siriuspatruljen, fra 2005 til 2007. Sammen med en kollega, sit kamera og 14 hunde, tilbagelagde han 10.000 kilometer i det nordøstlige Grønland. Bidende kulde og overlevelse i vildmarken gav Morten en helt særlig oplevelse, som udfoldes i hans spændende foredrag. Oplev en dedikeret og engageret foredragsholder, der med hæsblæsende tempo og dragende fortællinger, beretter om livet som Siriuspatrulje-fører.

Morten Hilmer er ligeledes en anerkendt naturfotograf, der stadig besøger Grønland for at fange de arktiske motiver. Hans billeder og historier er blevet offentliggjort af bl.a. BBC Earth og BBC World Service, ligesom der forventes en bog om Mortens største natureventyr. Dertil har Morten vundet adskillige priser for sit arbejde som fotograf – listen tæller bl.a. Årets Danske Naturfotograf 2009, Veolia Environment Wildlife Photographer og the Year 2009 og European Wildlife Photographer of the Year 2008 og 2009.

Morten holder løbende fotokurser, hvor han giver de allerbedste fif til at skyde det perfekte motiv. Derudover er han aktuel med foredragene “2 år hos Siriuspatruljen”, “Nordisk Stilhed”, “Til verdens ende”, “Følg dine drømme” og “Jagten på det perfekte skud – bag om dokumentaren”.

Morten Hilmer er kendt fra

  • Rævehvalpen (2013), Naturforlaget
  • Naturforlaget (2013-nu), medstifter
  • Environnement Wildlife Photographer of the Year (2009)
  • Årets Danske Naturfotograf (2009)
  • European Wildlife Photographer of the Year (2008-2009)
  • Siriuspatruljen (2005-2007)

 

Book Morten Hilmer

Book et foredrag med Morten Hilmer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Morten Hilmer

Det var som 14-årig, at Morten Hilmer første gang fik et kamera i hånden. Og allerede der var interessen for fotografi vækket. Passionen for fotografi har Morten stadig, og inden for naturbilleder er han blevet et ganske stort navn. Morten var 2 år i Grønland som en del af Siriuspatruljen, hvor han fik arktisk træning og ud over det krævende arbejde, lærte han at håndtere sit kamera i ekstreme situationer. Dette har resulteret i en række brillante motiver, der har fået opmærksomhed fra BBC World Service og BBC Earth, ligesom det har sikret Morten flere danske og internationale priser.

I 2013 startede Morten et samarbejde med ræveekspert Sussie Pagh af Naturforlaget. Samme år udgav de deres første børnebog, “Rævehvalpen”, med tekst af Pagh og billeder af Hilmer.

Morten er freelance fotograf for WWF og en del af The International League of Conversation Photographers. I 2017 udgav Morten en bog om sine naturoplevelser fra 2005 til nu.