Send forespørgsel

Morten Spiegelhauer

Morten Spiegelhauer har været landskendt, siden han i 2004 begyndte TV2-programmet ”Operation X”, der sætter konkrete sager under luppen og afdækker forskellige firmaer, personer eller brancher.

Ønsker du at booke Morten Spiegelhauer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Morten Spiegelhauer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Morten Spiegelhauer

Morten Spiegelhauer har gennem 10 år gennemført hundredvis af konfrontationer som frontfigur på TV2-programmet ”Operation X”. Med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. Han har hver gang mobiliseret sit personlige mod og har efterhånden en vis øvelse i at bevare fokus under pres, for det har han i den grad brug for.

Det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program, og gennem årene har Morten Spiegelhauer samlet en lang række værktøjer og konkrete strategier sammen, som hjælper ham med at træde over ubehagelige grænser, og samtidig hjælper ham med at bevare det gode humør og sin store glæde ved det undersøgende journalistiske arbejde.

Hør Morten Spiegelhauers helt personlige historie i foredraget ”Modige beslutninger er et fundament” og få et godt grin, når han åbner sit personlige videoarkiv og præsenterer highlights fra mange år på primetime TV.

Morten Spiegelhauer er kendt fra

  • Stjernerne på Slottet (2013), TV2
  • Operation Spiegelhauer (2009), People’s Press
  • Operation X (2004-2015), TV2

Book Morten Spiegelhauer

Book et foredrag med Morten Spiegelhauer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Morten Spiegelhauer

Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne grænser i forbindelse med arbejdet på ”Operation X”, og det har desværre også gået ud over privatlivet, hvor han pludselig skulle forholde sig til dødstrusler og i en periode måtte gå under jorden med familien.