Send forespørgsel

Niels Olsen

Om man er voksen eller barn, har man uden tvivl stødt på Niels Olsen. Niels er bl.a. en del af den ikoniske gruppe, Ørkenens Sønner, der har været aktive i mere end 25 år og senest har optrådt med showet ”Én gang til for Prins Knud”. Derudover turnerede Niels i november-december 2016 med ”Hatten Rundt”s 25 års jubilæumsturné. Niels medvirkede også i musical-opsætningen af ”We Will Rock You”, der spillede i april og maj 2017.

Ønsker du at booke Niels Olsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Niels Olsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Niels Olsen

Om det er i ”Ørkenens Sønner”, i ”Cirkusrevyen”, i ”Rundt på Gulvet”, i ”Tam-Tam i Glassalen”, i ”Far til fire”-filmene eller noget helt sjette, så er Niels Olsen elsket af danskerne. Niels Olsen har en alenlang liste af film-succeser bag sig, og som kendt og elsket skuespiller og TV-personlighed, har han ligeledes udmærket sig i forskellige TV-optrædener og programmer.

Niels Olsen er en bragende dygtig entertainer, og hans fantastiske mimik, som et af hans kendetegn, sikrer publikum en unik og underholdende aften.

Niels Olsen er utrolig musikalsk og hans tekster er fabelagtige. Dertil har han en charme, der tillader ham at synge tekster, vi andre kun tør tænke.

Niels Olsen er kendt fra

– Hatten Rundt (2016), 25 års jubilæumsturné

– Rundt på Gulvet (2013-nu), TV2

– Tam-Tam i Glassalen (2013-nu)

– Ørkenens Sønner (1991-nu), adskillige shows

– Shrek The Musical (2013), Tivoli

– Cirkusrevyen (1995, 1996, 1998, 1999, 2000 og 2013), Dyrehavsbakken

– Far til Fire (2005-2012), adskillige film

– Krøniken (2005-2006), DR1

– Min Søsters Børn (2001-2005), adskillige film

– Rejseholdet (2000)

– Den Eneste Ene (1999)

 

Book Niels Olsen

Book Niels Olsen som entertainer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Niels Olsen

Niels Olsen er fra Aarhus og uddannet skuespiller. Han er kendt fra både musicals, tv, film og teater, men oftest set i komiske roller. Som ung skuespiller, stiftede familien Danmark bekendtskab med ham i en række af DR1s underholdningsprogrammer som ”Så Hatten Passer” fra 1991-1992, ”Hatten Rundt” i 1997 og ”Hatten i Skyggen” fra 2002.

Dertil var det ligeledes i starten af 1990’erne, at Niels Olsen sammen med Søren Pilmark, Asger Reher og Henrik Kofoed startede Ørkenens Sønner, der har haft kæmpe succes med deres shows og live-optrædener.

På det store lærred kendes Niels Olsen bedst i rollen som Niller i ”Den Eneste Ene” fra 1999, for hvilken han modtog en Robert for Bedste Mandlige Hovedrolle. Derefter fulgte flere roller op gennem 00’erne som f.eks. i ”Rejseholdet” og ”Krøniken”, og ikke mindst i diverse familiefilm, da han medvirker i de nyere indspilninger af både ”Far til Fire” og ”Min Søsters Børn”.

Af teater og musicals har Niels Olsen bragt latter og humør til publikum i både ”Cirkusrevyen”, ”Tam-Tam i Glassalen” og ”Shrek – The Musical”. Yderligere har han den seneste tid været at opleve i ”Rundt på Gulvet” på TV2.

Niels Olsen er også en meget populær tegnefilmsdubber.