Send forespørgsel

Niklas

Niklas er en af de unge rappere på den danske musikscene, der er blevet yderst populær for sine rapper-evner og vilde beats. F.eks. var han senest aktiv med singlen ”R.H.D.M.A.G.D.” i foråret 2016.

Ønsker du at booke Niklas til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Niklas.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Niklas

Da Niklas ved udgangen af 2012 udgav ”CD 1”, var der nærmest tale om en Greatest Hits samling, frem for et debutalbum. For det er de færreste forundt at kunne udgive sit første album – og så have ikke mindre end seks singler med, der alle er gået Guld eller Platin…

Sådan var det for Niklas, der siden vi første gang hørte om ham i 2010, har været fast inventar i radio og på klubberne. Flere af hans hits er nået op på hele 6,9 millioner streams og samlet har han har haft mere end 10 millioner views af sine videogerninger på Youtube. Musikalsk er Niklas både rap og grime og på alle måder i familie med en ligesindet artist som Kidd. Han er klart kunstner af sin tid og har været særdeles dygtig til at bruge de sociale medier og den virale markedsføring.

Nu har du chancen for at få de vilde hits serveret i levende live, når Niklas og co. disker op med bl.a. ”Ikke Mer´ Mig (Niklas f*** dig)”, ”Chiller Når Du Flexer”, ”Ingen Dikkedarer”, ”Top Swag”, ”Veninder” og ”Guldgraver”.

Niklas’ største hits

– Guldgraver (2012), guldcertificering

– Langt fra Virkeligheden (2012)

– Veninder (2011), guldcertificering, 3 x platincertificering

– Top Swag (2011), guldcertificering, 3 x platincertificering

– Ikke mer’ mig (Niklas f*** dig (2011), platincertificering

– Chiller når du flexer (2011), guldcertificering

– Ingen Dikkedarer (2010), platincertificering

Book Niklas

Book en koncert med Niklas ved at udfylde forespørgselsskemaet i højre side.

Endnu mere om Niklas

Niklas startede med at performe med sin musik og lægge det online. Første gang Danmark hørte om ham var i 2010, da hans raps og sange gik viralt. Han tilhørte samme strømning af undergrunds-musikere som Kidd og Kesi og har siden haft stor succes med sine singler.

Den første CD, han udgav ”CD 1” i 2012 indeholdt alle hans populære numre fra den tidligere EP, såsom ”Veninder”, ”Top Swag” og ”Ingen Dikkedarer”. Samme år udgav han også sin 2. EP, der f.eks. indeholdte hits som ”Langt Fra Virkeligheden” og ”Guldgraver”.

Den unge rapper har haft mange store hits, der både er blevet guld- og platincertificeret, men har også gæsteoptrådt med andre kunstnere – f.eks. med TopGunn på nummeret ”For Fin” fra 2014 og med Yepha i 2012 på ”Det Går Ned”.