Send forespørgsel

Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende IT-eksperter og har skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling.

Ønsker du at booke Nikolaj Sonne til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nikolaj Sonne.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejder til daglig på Danmarks Radio, hvor han siden 2009 har været vært på tech-programmet “So ein Ding”. Nikolaj har tidligere arbejdet som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, “GEAR”, hvor han vandt FDIMs pris Bedste Danske WebTV i 2008.

Gennem hans mange metaforer, ironi og passion formidler Nikolaj på levende og underholdende vis, sin viden om kunstig intelligens, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler, overvågning og meget andet, så alle kan være med – uanset teknologisk viden.

Derfor skal du booke Nikolaj Sonne

Nikolaj modtog i 2011 DR’s sprogpris og blev bl.a. beskrevet således: “Nikolaj Sonne er et forbillede ved sin evne til at kombinere høj faglighed med bred appel. Ved sin personlige og originale måde at kommunikere på, formår han at smitte os med sin begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt”.

Book Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne kan bookes som foredragsholder hos Tajmer Booking & Management. Book Nikolaj ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.