Send forespørgsel

Noam Halby

Noam Halby er bedst kendt som forsanger i succes-bandet Johnny Deluxe. Men den charmerende og dygtige solist og sangskriver kan også bookes til en solooptræden til netop dit event.

Ønsker du at booke Noam Halby til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Noam Halby.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Noam Halby

Noam Halby er kendt som frontfiguren i Johnny Deluxe, og han er sammen med resten af bandet blevet anerkendt for sin unikke musik og gode sangskriverevner adskillige gange. Deres første pris var som Årets Nye Danske Navn ved det årlige “Zulu Awards” i 2004 – kun et år efter succesen med deres landeplagehit “Elskovspony”. Siden da har bandet med Noam Halby i spidsen strøget opad, og har modtaget adskillige priser. Deres 1. album, “Johnny Deluxe” fra 2004, solgte platin og blev #4 på Hitlisten. Efterfølgeren, “LUKSUS” fra 2005, solgte ligeledes platin og endte øverst som #1.

Noam Halby kan både som soloartist og med band levere en gennemført, fantastisk oplevelse til jeres event. Med eminent musikalitet og fornemmelse for publikum giver han en koncert, der bringer energi og glæde til publikum. Book Noam enten solo eller singback med korsangerinder. Noam kan også bookes med resten af Johnny Deluxe.

Noam Halbys største hits

– Hjertet og Hjernen (2014)

– Det Siger Alt (2014)

– Kildevand og Kærlighed (2011)

Book Noam Halby

Book en koncert med Noam ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Noam kan bookes solo, singback med korsangerinde eller med resten af Johnny Deluxe.

Endnu mere om Noam Halby

Noam Halby har altid brændt for musik, og han var da også kun 8 år, da han fik sit første trommesæt. I 2000 startede han bandet Johnny Deluxe, og 3 år efter hittede de med deres gennembrudsnummer “Elskovspony”. Siden har de udgivet flere andre singler, der har ligget et godt stykke oppe på de danske radiostationers afspilningslister.

Bandet har udgivet 3 albums, hvoraf 2 af dem – “Johnny Deluxe” fra 2004 og “LUKSUS” fra 2005 – begge har solgt platin. Derudover deltog bandet også i Dansk Melodi Grand Prix i 2009, med hittet “Sindssyg”, der kom på 3. pladsen.

I 2012 blev bandet opløst, hvorefter Noam har haft en flot solokarriere med udgivelse af singerne “Kildevang og Kærlighed” fra 2011, “Det Siger Alt” og “Hjertet og Hjernen” fra 2014. Noam har desuden haft et musikprojekt kørende i form af bandet Billy The Fit.

I 2015 genopstod Johnny Deluxe dog, da de 4 bandmedlemmer på ny gik sammen. Dette betød, at de i sommeren 2015 turnede landet rundt på klubber og festivaler. I 2016 udgav bandet singlen “Til Verdens Ende”.