Send forespørgsel

Ole Stephensen

Ole Stephensen er både skuespiller, journalist, TV-vært og skuespiller. Han har været en yderst anvendt vært i flere TV2-sammenhænge, men de sidste år har han især været at opleve på DK4, hvor han er vært og producer.

Ønsker du at booke Ole Stephensen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ole Stephensen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ole Stephensen

Med sin joviale og hyggelige personlighed har journalisten og TV-værten Ole Stephensen været en af TV2’s mest populære ansigter helt fra kanalens start i 1988, hvor han først blev vært for fredagsshowet ”Eleva2ren” og senere i ”Go’morgen Danmark”.

Ole Stephensen har desuden en masse erfaring at trække på som konferencier. Han har både haft rollen som den seriøse og skarpe interviewer, ligesom han i ligeså høj grad har fungeret som underholdende vært. Begge discipliner og mange flere nuancer af samme, mestrer Ole helt ned til detaljen. Han er en både fængende, spændende og underholdende ordstyrer og kan bookes som dette ved konferencer, events og møder.

Ole Stephensen er kendt fra

– Dansktop Prisen (2015-nu), DK4

– Go’ Morgen Danmark (2000-2009), TV2

– Slip Hestene Løs (2000)

– Eleva2ren (1991-1995), TV2

– Walter og Carlo – I Amerika (1989)

– Kampen om den røde ko (1987)

– Walter og Carlo – Yes, det er Far (1986)

– Walter og Carlo – Op på Fars Hat (1985)

Book Ole Stephensen

Book Ole Stephensen som konferencier eller vært ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Ole Stephensen

Ole Stephensen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1978. Han begyndte i midten af 70’erne i den socialdemokratiske presse, men gik hurtigt freelance som programudvikler, tilrettelægger og vært, specielt på journalistiske underholdningsprogrammer. Ole har bl.a. stået bag ”Lørdagskanalen”, ”Smil – du er på”, ”Schyyy – det er lørdag” og ”Her er dit liv”.

På skærmen blev han især kendt fra ”Walter og Carlo”-filmene med Jarl Friis Mikkelsen. De to havde yderligere et samarbejde i Brødrene Øbberbøv, ligesom de i 2009 havde serien ”Ole og Jarl”.

Foruden filmrollerne og sin medvirken som programudvikler, har Ole også fungeret som vært i en hel del TV2-programmer – heriblandt ”Go’ Morgen Danmark” og ”Eleva2ren”. Dertil har han også et par yderligere film på CV’et, der tæller ”Kampen Om Den Røde Ko”, Den Attende” og ”Slip Hestene Løs”.

Ole har også udgivet en håndfuld bøger under titlerne ”Stormudsalg”, ”Blå K(l)ogebog”, ”Rød K(l)ogebog” og ”Tænk – Jeg vandt!”

Senest har Ole fungeret som vært, tilrettelægger og producer på programmet ”Dansktop Prisen” på DK4, samtidig med at han ejer Special Assignments Aps, der udvikler idéer til undervisningsmateriale og reklamefilm.